Markku Kanerva kehottaa Glen Kamaraa uusiin haasteisiin: ”Eväät riittävät kyllä”

© Kuva: Getty Images

Glen Kamara on noussut nopeassa tahdissa yhdeksi Suomen hehkutetuimmista pelaajista.

Skotlannin mestaruutta Rangersin paidassa hiljattain juhlinut Kamara on jälleen maajoukkueen matkassa, kun Suomi kohtaa maaliskuussa Bosnia-Hertsegovinan, Ukrainan ja Sveitsin.

25-vuotias Kamara on urallaan pelannut nyt 96 ottelua Rangersissa ja 27 peliä Suomen A-maajoukkueessa. Nykyinen sopimus seurajoukkuetasolla ulottuu kesään 2023. Huuhkajien päävalmentaja Markku Kanerva kehottaa Kamaraa seuraavan haasteen pariin.

– Glen on pelannut hyvin, joskin pelaamisessa on vielä kehitettävää – niin seurajoukkueessa kuin maajoukkueessa, Kanerva vastasi lehdistötilaisuudessa SuomiFutis-sivuston esittämään kysymykseen.

– Se on ilahduttavaa, että hän on ottanut vahvan roolin Rangersissa. Hienoa, että hän sai Skotlannin mestaruuden.

– Hänelläkin on paljon pelejä alla. Toivottavasti hän pysyy kunnossa. Toivon kaikkien pelaajien kohdalla, että otetaan seuraava steppi.

– Mikä se steppi Glenin kohdalla on, aika näyttää. En tiedä, mitä Glen päättää. Hänellä on vahva asema Rangersissa. Mutta uskon, että Glenin eväät riittäisivät korkeammallekin.

LUE MYÖS

Kaikki Suomen ottelut ovat nähtävissä Elisa Viihde Viaplaysta, V Sport Jalkapallo -kanavalta sekä ilmaiseksi Viafreesta.

Jaakko Perttilä
Twitter: @JaakkoPerttila

KUPSILLA KUUMAT PAIKAT KOTONA – MARKKINA ON SEKAISIN KUIN SEINÄKELLO!