Markku Kanervalta hämmentävä paljastus Roman Eremenkosta: ”Olisi kiva tietää”

© Kuva: Juha Tamminen

Suomen jalkapallomaajoukkueen päävalmentaja Markku Kanerva nimesi joukkueensa tuleviin MM-karsintaotteluihin keskiviikkona. Samalla Kanerva oli toimittajien tentattavana. Yhtenä aiheena esiin nousi jälleen Roman Eremenko.

Eremenko purki sopimuksensa venäläisen Rostovin kanssa helmikuussa. Eremenko kertoi tuolloin palaavansa Suomeen perhesyistä.

– Haluan välittömästi lopettaa kaikki huhut ja spekuloinnit sopimuksen purkamisen ympäriltä. Sopimusta allekirjoittaessani sovimme puheenjohtaja Artashes Harutjunjanin kanssa mahdollisuudesta purkaa sopimus ennenaikaisesti – yksi mahdollisista syistä oli perhesyyt. Minulle perhe tulee kaikkea muuta ennen, joten palaan Suomeen, Eremenko kertoi tuolloin.

Helsingin Sanomien toimittaja Ari Virtanen kysyi Kanervalta Eremenkosta, joka ei ole virallisesti lopettanut uraansa maajoukkueessa. Eremenko on ollut Huuhkajista poissa siitä asti, kun hän kärysi kokaiinista ja kärsi kahden vuoden pelikieltonsa. Eremenko antoi positiivisen doping-näytteen syyskuussa 2016 Mestarien liigan ottelun yhteydessä.

Kanerva kertoi lehdistötilaisuudessa melko hämmentävän paljastuksen Eremenkoon liittyen. Huuhkajien päävalmentaja ei ole nimittäin saanut yhteyttä Eremenkoon.

– Luulen, että olen yhtä epätietoinen asiasta kuin tekin. Olen yrittänyt häntä tavoitella, mutta en ole saanut yhteyttä. Sinänsä ei siis mitään uutta.

– Ymmärtääkseni hän on nyt Suomessa. Olisi kiva ihan muutenkin tietää, mitä hän ajattelee tulevaisuutensa suhteen, ennen kaikkea jalkapallon suhteen, mutta en tosiaan ole saanut häneen yhteyttä. Luulen, jos hänen tilanteeseensa olisi tullut jotain muutoksia, niin hän olisi varmasti ottanut minuun yhteyttä, Kanerva kertoi.

Eremenko on tällä hetkellä ilman seuraa. Rostovissa Eremenko pelasi kapteenina tällä kaudella 16 sarjaottelua, joissa syntyi yksi maali ja yksi maalisyöttö.

LUE MYÖS:

Kaikki Suomen ottelut ovat nähtävissä Elisa Viihde Viaplaysta, V Sport Jalkapallo -kanavalta sekä ilmaiseksi Viafreesta.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.