Arsenalin pitkäaikainen luottopelaaja Mesut Özil siirtyi tammikuun siirtoikkunan aikana peliajan perässä turkkilaisseura Fenerbahçeen.

32-vuotias keskikenttäpelaaja ei pelannut alkukauden aikana minuuttiakaan Arsenalissa, eikä hän edes harjoittelut joukkueen mukana. Pitkä pelaamattomuus on heijastunut Özilin peliotteista, sillä hän on ollut Fenerbahçessa kuin varjo itsestään.

Özil on pelannut uudessa seurassaan nyt seitsemän ottelua, eikä ole kirjauttanut nimeään tehotilastoihin vielä kertaakaan. Fenerbahçen tulokset Özilin pelaamissa otteluissa eivät myöskään ole olleet mairittelevia. Turkin suurseura on voittanut otteluista vain kolme ja pudonnut Turkin liigan kärkipaikalta kolmanneksi.

Kaiken kukkuraksi Özil loukkaantui torstaina pelatussa liigaottelussa Antalyasporia vastaan. Alustavien arvioiden mukaan nilkkavamma pitää saksalaispelaajan sivussa tositoimista 4-6 viikkoa.

Mikäli alla oleva upotus ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ.

GOAL

@goal
Mesut Ozil is expected to be out for between four and six weeks after being stretchered off with an ankle injury for Fenerbahce on Thursday 🤕