PSG:lle ilouutinen! Neymar kuntoutumassa Barcelona-otteluun

© Kuva: Getty Images

Maailman kallein jalkapalloilija, Neymar, saatetaan nähdä tositoimissa keskiviikkona, kun brassitähden edustama PSG kohtaa Mestarien liigan neljännesvälierien toisessa osaottelussa FC Barcelonan.

29-vuotias Neymar, joka siirtyi Barcelonasta PSG:hen 222 miljoonalla eurolla kesällä 2017, teki paluun pariisilaisseuran harjoituksiin sunnuntaina oltuaan sivussa pelikentiltä kuukauden ajan.

PSG-luotsi Mauricio Pochettino kertoi viikonloppuna, että Neymarin paluu on lähellä, mutta tapahtuuko se jo hänen ex-seuraansa vastaan, se selviää alkuviikon aikana.

– Olemme erittäin tyytyväisiä hänen kuntoutukseensa ja näemme tulevina päivinä, voiko hän pelata Barcelonaa vastaan, Pochettino kertoi.

Neymarin edustamalla PSG:llä on tukeva ote jatkopaikasta, sillä joukkueiden välinen ensimmäinen osaottelu Camp Noulla päättyi pariisilaisten 4-1-vierasvoittoon. Näin ollen Barcelonan on tehtävä ottelussa vähintään neljä maalia ja voitettava ottelu vähintään kolmen maalin erolla. Savottaa ei ainakaan helpota Neymarin mahdollinen pelaaminen ottelussa.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.