Maailman kallein jalkapalloilija, Neymar, saatetaan nähdä tositoimissa keskiviikkona, kun brassitähden edustama PSG kohtaa Mestarien liigan neljännesvälierien toisessa osaottelussa FC Barcelonan.

29-vuotias Neymar, joka siirtyi Barcelonasta PSG:hen 222 miljoonalla eurolla kesällä 2017, teki paluun pariisilaisseuran harjoituksiin sunnuntaina oltuaan sivussa pelikentiltä kuukauden ajan.

PSG-luotsi Mauricio Pochettino kertoi viikonloppuna, että Neymarin paluu on lähellä, mutta tapahtuuko se jo hänen ex-seuraansa vastaan, se selviää alkuviikon aikana.

– Olemme erittäin tyytyväisiä hänen kuntoutukseensa ja näemme tulevina päivinä, voiko hän pelata Barcelonaa vastaan, Pochettino kertoi.

Neymarin edustamalla PSG:llä on tukeva ote jatkopaikasta, sillä joukkueiden välinen ensimmäinen osaottelu Camp Noulla päättyi pariisilaisten 4-1-vierasvoittoon. Näin ollen Barcelonan on tehtävä ottelussa vähintään neljä maalia ja voitettava ottelu vähintään kolmen maalin erolla. Savottaa ei ainakaan helpota Neymarin mahdollinen pelaaminen ottelussa.