Tulikuumalle Pukille poikkeuksellista kritiikkiä – ”Teemun olisi pitänyt ratkaista ottelu”

© Kuva: Getty Images

Mestaruussarjan kärkikamppailussa keskiviikkona Norwich kaatoi Brentfordin lukemin 1-0. Norwich-manageri Daniel Farke oli luonnollisesti tyytyväinen ottelun jälkeen.

– Se oli ansaittu voitto. Vastassa oli yksi sarjan parhaista joukkueista, joten se oli hieno ilta meille. Olemme taas kolme pistettä lähempänä tavoitettamme, Farke kommentoi seuran omilla nettisivuilla.

– Ottelu oli tiukka niin kuin odotimmekin. Ansaitsimme mielestäni johtoaseman, vaikka hukkasimme paljon maalipaikkoja. Teemun olisi pitänyt ratkaista ottelu. Kaikki maalipaikkamme olivat enemmän tai vähemmän Teemulla.

– Massiiviset kolme pistettä, mutta jokainen piste on iso tässä sarjassa.

Joukkueen keskikenttäpelaaja Kenny McLeanin mukaan tämä oli iso askel kohti joukkueen yhteistä tavoitetta.

– Tämä oli iso askel kohti tavoitettamme, mutta jäljellä on vielä 12 ottelua. Tiesimme ottelun olevan haastava, mutta hoidimme sen kunnialla, McLean sanoi Sky Sportsille.

Emiliano Buendía teki ottelun ainoan maalin ja keräsi kiitosta McLeanilta, joka kehui myös joukkueen puolustuspelaamista tällä kaudella.

– Olemme onnekkaita, että Buendía on joukkueessamme. Hän erottuu joukosta tässä sarjassa. En usko, että kukaan on siitä eri mieltä, McLean sanoi.

– Päästämme vähemmän maaleja. Meidät on vaikea päihittää tällä hetkellä.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.