Uusi koronakaranteeni veikkausliigaseurassa – lauantain cup-ottelu Inter-SJK siirtyy

© Kuva: Juha Tamminen

Koronaviruspandemia alkaa kiusata yhä enemmän suomalaisia jalkapalloseuroja. Jo Suomen Cupin lohkovaiheen aikana jouduttiin siirtämään otteluita HJK:n edustusjoukkueen ringissä olevien pelaajien koronatartuntojen, ja HJK:n sekä HJK Klubi 04:n karanteenien vuoksi.

Seuraavaksi oli vuorossa neljännesvälieräottelu RoPS-HIFK:n siirto IFK:n joukkueessa ilmenneen koronatartunnan vuoksi. Tuorein ei-toivottu siirtouutinen kantautuu Turusta.

Veikkausliigan viime kauden hopeajoukkue FC Inter tiedottaa kotisivuillaan, että lähes kaikki sen edustusjoukkueen jäsenet ovat altistuneet joukkueen harjoitusten yhteydessä Covid-19-taudille viime viikon torstain ja perjantain treeneissä. Joukkue jäi altistumisten jälkeen tauolle ja myös viime lauantain ohjelmassa ollut harjoituspeli Jaroa vastaan peruttiin varotoimenpiteenä.

Altistuneet pelaajat ovat jo siirtyneet omaehtoisesti karanteeniin odottamaan tartuntataudeista vastaavan lääkärin varsinaisia karanteenipäätöksiä. Inter avustaa viranomaisia kaikin mahdollisin tavoin altistuneiden jäljitystyössä.

Omaehtoisen karanteenin – ja mahdollisen myöhemmin määrättavan karanteenin – takia ensi lauantain ohjelmassa ollut Suomen Cupin puolivälieräottelu Inter-SJK siirtyy. Ottelun uusi ajankohta ilmoitetaan myöhemmin.

Lauantain otteluohjelmassa ovat edelleen puolivälieräpelit KuPS-Gnistan ja Honka-PK-35. Molemmat ottelut alkavat kello 13.