Juventuksen kausi on ollut vaikea.

Seura putosi Mestarien liigasta Porton käsittelyssä ja Serie A:n sarjakärki Internazionale on karannut jo kymmenen pisteen päähän.

Juventuksen varapuheenjohtaja Pavel Nedved käväisi DAZN:n haastattelussa ja puhui muun muassa Cristiano Ronaldon tulevaisuudesta. Nedvedin mukaan Ronaldo pelaa Juventuksessa ensi kaudellakin.

– Ronaldo on joukkueessamme koskematon. Hänen sopimuksensa kattaa ensi kauden ja hän jää Juventukseen. Ensi kauden jälkeen katsotaan, miten jatkamme. Ronaldo on vienyt meitä niin urheilullisesti kuin imagollisestikin kohti maailman huippua. Hänen pelaamistaan ei voi kritisoida mitenkään. Ronaldo teki yli sata maalia ensimmäisessä 120 ottelussaan.

Nedvedin mukaan myös Pirlo jatkaa Juventuksen päävalmentajana, vaikka debyyttikausi onkin mennyt penkin alle.

– Pirlo on ja tulee satavarmasti olemaankin Juventuksen päävalmentaja. Loimme Pirlon kanssa projektin, vaikka tiesimmekin sen haastavuuksista.

Paulo Dybala on kärsinyt kuluvalla kaudella useista loukkaantumisista. 27-vuotias Dybala loukkaantui tammikuun alussa, eikä ole palannut sen jälkeen pelikentille. Ronaldon tapaan myös Dybala on ollut siirtohuhujen kohteena.

– Kaipaamme Dybalaa. Hän on pelannut alle 800 minuuttia koko kaudella. Hänen kanssaan joukkueemme on parempi, sillä Dybala tuo paljon hyökkäyspeliimme. Hänen sopimuksensa päättyy ensi kauden jälkeen. Tietenkin Juventus tarkkailee siirtomarkkinoiden tarjoamia mahdollisuuksia.

Lähde: MARCA