Yksi elintärkeä asia nousi esiin – Teemu Pukki paljasti uskomattoman vireensä taustat V Sportille: ”Siitä oli hyötyä”

© Kuva: Getty Images

Teemu Pukki on ollut suorastaan lennossa Norwichin paidassa Englannin Mestaruussarjassa. Lauantaina Pukki iski kaksi maalia Lutonin verkkoon ja kasassa on nyt jo 20 täysosumaa tällä kaudella.

Pukin kausi alkoi hieman takkuisesti. Kauden avausmaali tuli kolmannessa ottelussa Prestonia vastaan, mutta sen jälkeen neljä seuraavaa ottelua meni maaleitta. Loppuvuoden aikana osumia tuli pienissä ryppäissä, mutta viimeistään helmikuussa verkot alkoivat heilua oikein urakalla.

Viimeiseen seitsemään otteluun Pukki on tehnyt peräti yhdeksän maalia. Samalla Pukki on noussut Mestaruussarjan maalipörssin toiseksi. Brentfordin hyökkääjä Ivan Toney on vielä viiden maalin päässä.

Kaudella 2018-19 suomalaishyökkääjä teki yhteensä 29 maalia Mestaruussarjassa. Pukilla on hyvät mahdollisuudet toistaa temppu myös tällä kaudella, kun kautta on jäljellä vielä 11 ottelua.

Pukki avasi V Sportin haastattelussa huimaa virettään ja kertoi syitä loistavan vireen löytymiseksi. Tammikuussa Pukki oli muutamasta pelistä sivussa loukkaantumisen takia, mutta vammat ovat nyt takana päin.

– Oli muutamia vaikeampia pelejä. Minulla oli loukkaantumisten kanssa ongelmia, oli pieniä vaivoja joulu-tammikuussa. Nyt olen päässyt niistä eroon ja olen täydessä kunnossa, niin se on varmaan auttanut paljon. Kun niitä maaleja tulee, niin niitä on ollut tapana tulla kerralla vähän enemmän, Pukki kertoi V Sportille.

Norwich porskuttaa sarjakärjessä ja on kovaa vauhtia palaamassa Valioliigaan. Pukin loistovire on ollut tärkeässä osassa jälleen kerran Norwichin vahvassa kaudessa. Itsestään maalivire ei löytynyt.

– Olen tehnyt vähän ekstratreeniä (varsinaisten) treenien jälkeen tuon meidän toisen hyökkääjän kanssa. Teimme aika paljon maaleja treenien jälkeen, kun muut jätkät menivät jo koppiin. Sitä kautta sai hyvää fiilistä ja onnistumisia. Sitä kautta myös tuli ne ensimmäiset maalit sillä viikolla, kun alkoi tämä maalien tuleminen. Siitä (lisäharjoittelusta) oli kyllä hyötyä.

Norwichin sarjajohto on tällä hetkellä kymmenen pistettä toisena olevaan Watfordiin. Kolmantena oleva Swansea on 11 pistettä Norwichia jäljessä. Sarjanousu häämöttää jo kulman takana, mutta se vaatii vielä Pukilta onnistumisia.

– Olen todella ylpeä, että olen noussut seuran maalitilastoissa. Se, että teen maaleja kertoo, että meillä on iso mahdollisuus voittaa pelejä ja sitä kautta saada enemmän pisteitä ja meidän tavoite noususta toteutuisi, Pukki kertoi.

Voit katsoa Pukin haastattelun kokonaisuudessaan maksullisesta Elisa Viihde Viaplaysta.

LUE MYÖS:


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.