Zinédine Zidane ihmettelee Ranskan maajoukkuevalmentajan päätöstä: ”En ymmärrä sitä”

© Kuva: Getty Images

Real Madridin päävalmentaja Zinédine Zidane ei ymmärrä, miksi Karim Benzemaa ei kutsuta Ranskan maajoukkueeseen.

Benzema, 33, pelasi edellisen A-maaottelunsa lokakuussa 2015, kun Ranska voitti Armenian harjoituspelissä 4-0. Madridin tähtihyökkääjä tehtaili Les Bleusille kaksi osumaa ja tarjoili yhden maalisyötön.

Noin kuukautta myöhemmin Benzema pidätettiin epäiltynä osallisuudesta maajoukkuekaverinsa Mathieu Valbuenan kiristämiseen, mitä selvitetään yhä oikeudessa. Ranskan jalkapalloliitto hyllytti Benzeman hetkellisesti maajoukkuetehtävistä, minkä jälkeen Ranskan päävalmentaja Didier Deschamps ei ole valinnut häntä kertaakaan ryhmäänsä. Benzema on sanonut, ettei usko palaavansa Ranskan paitaan niin kauan kuin Deschamps jatkaa maajoukkueen komennossa.

Urheilullisten näyttöjen perusteella Benzeman puuttumista maajoukkueesta on vaikea perustella. Kuluvalla kaudella hän on pelannut Real Madridissa 32 ottelua tehden niissä yhteensä 23 maalia ja syöttäen kuusi.

Zidane on mielissään siitä, että hänen tähtihyökkääjänsä saa kaivattua lepoa maajoukkuetaukojen aikana, mutta hän ei silti käsitä maanmiehensä tilannetta.

– Sinä et ymmärrä sitä, minä en ymmärrä sitä, monikaan ihminen ei ymmärrä sitä, sanoi Zidane ESPN:n mukaan

– Minulle, Real Madridin valmentajalle, on parempi asia, että hän jää tänne. Se on varmaa.

– Hän tekee kovaa töitä ja haluaa enemmän.


Suomi johtaa Belgiaa vastaan 4-0! Jos johto pitää saat eurolla viisikymppiä!

1. Siirry Unibetille.
2. Aseta 1€ panos Suomelle neljän maalin tasoituksella
3.  Jos Suomen johto pitää saat 50€!