Valioliiga
Aston Villa – Fulham
Sunnuntai 04.04. klo 18:30

Fulham jatkaa sarjapaikan metsästystä Aston Villan vieraana. Isäntien tilanne sarjan keskivaiheilla tuntuu sangen auvoiselta, mutta silti tuntuisi oudolta, että Villa sortuisi pelailuun jo huhtikuun alussa. Fulhamille tasapelipisteet eivät välttämättä riitä nousemaan putoamisviivan päälle, joten voittoja olisi syytä alkaa tulemaan.

Ennen sarjataukoa Villa tahkosi viimeiset neljä ottelua ilman voittoa. Tähän otteluun joukkue saa huipputärkeän Jack Grealishin takaisin kokoonpanoon. Ilman Grealishia Villan tulivoima on ollut kateissa ja parannusta voidaan odottaa heti paluuottelusta lähtien. Isäntien kokoonpanotilanne vaikuttaa muutenkin hyvältä: ainoa varma poissaolija on pitkään loukkaantuneena ollut Wesley, joka tekee paluun ensin U23-joukkueeseen.

Fulhamille ei sarjatauon aikana tullut tuoreita loukkaantumisia – ainoa varma poissaolija tällä hetkellä on Tom Cairney. Kärjessä jatkanee Aleksandar Mitrovic, joka iski peräti viisi kaappia Serbialle kolmessa maaottelussa. Scott Parkerin vastaiskupeli on toiminut hyvin ja sarjapaikka on edelleen täysin omissa käsissä. Fulham on kairannut tällä kaudella vieraista enemmän pisteitä kuin kotona Craven Cottagella.

Lyö vetoa ottelusta:

Markkinat tuntuvat tällä hetkellä pitävän Fulhamista ja tämänhetkiset kertoimet tuntuvat jo liioittelulta peruslaadukasta Villaa vastaan. Kotivoitto maistuu peleihin mukavasti, joten vetosuositus on yksinkertaisesti Aston Villa voittaa ottelun kertoimella 2,33.

LYÖ VETO ILLA