Mestarien liiga
Bayern München – PSG
Keskiviikko 07.04. klo 22:00

Münchenissä pelataan viime kauden Mestarien liigan finaalin toisinto, kun Bayern München ja PSG ottavat yhteen. Odotettavissa on todella tarkka peli, jossa molempien joukkueiden on syytä odottaa olevan hereillä. Poissaolotkin muovaavat pelin ennakkoasetelmia kutkuttavasti.

Bayern Münchenillä on kova pelaajamateriaali, mutta Robert Lewandowskin poissaolo on todella massiivinen isku. Lisäksi Serge Gnabry on koronassa, joten hyökkäystä kupataan enemmänkin. Myös keskikentällä on puutteita, kun Douglas Costa ja Corentin Tolisso ovat lasaretissa. Alla on todella kliininen voitto RB Leipzigistä – tulivoimainen vastus jätettiin vähille maalipaikoille. Tähän otteluun Bayernin ryhmittymä ja taktiikka on todella mielenkiintoista nähdä.

PSG pelasi viikonloppuna vaisuhkon ottelun ja hävisi kotonaan Lillelle. Joukkueen luokkaa on ollut tällä kaudella ulosmitata, eikä siinä ole auttanut valmentajanvaihtokaan. Silti parhaimmillaan PSG on ollut maaginen, mikä tällä henkilökunnalla ei ole tietenkään mikään ihme. Mauricio Pocchettino joutuu pähkimään keskikentän tilannetta, kun sekä Marco Verratti että Leandro Paredes puuttuvat joukoista. Hyökkäyspäässä sekä Neymar että Kylian Mbappé ovat tiistaina käytettävissä.

Lyö vetoa ottelusta:

Vedonlyönnillisesti kyseessä on melko kimurantti kohde. Kevyellä otteella PSG kelpaa silti tasoituksella vetoihin – sen verran varsinkin Lewandowskin poissaolo tasoittaa puntteja. Vetosuositus on siis Aasialainen tasoitusveto, PSG +0.5 kertoimella 1,96.

LYÖ VETO

tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on tarjolla peräti 150€ asti. Näin 150 euron talletus tuo sinulle heti hurjat 300€ pelirahaa.

Lunasta n tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 150 euron talletuksella 300€ pelirahaa.

LYÖ VETO