Cristiano Ronaldo turhautui jälleen: nyrkki viuhui pukukopissa – yksi ele tulkittiin kuitenkin väärin

© Kuva: Getty Images

Juventuksen ja Portugalin maajoukkueen tähtipelaaja Cristiano Ronaldo jäi maaleitta sunnuntaina, kun torinolaisseura kaatoi kotikentällään Genoan maalein 3-1.

36-vuotias Ronaldo oli tehnyt neljässä edellisessä ottelussaan yhteensä viisi maalia, mutta Genoaa vastaan hän missasi pariinkin otteeseen huippupaikan eikä päässyt tolppaa lähemmäs maalintekoa.

Ottelun päätösvihellyksen jälkeen Ronaldo riisui välittömästi pelipaitansa ja heitti sen maahan. Ronaldon tempusta nousi kohu, koska hänen tulkittiin käyttäytyneen ylimielisesti ja epäkunnioittavasti seuraansa kohtaan, mutta myöhemmin syy selvisi: Ronaldon oli tarkoitus heittää paita pallopojalle, joka oli häneltä ottelun aikana pelipaitaa pyytänyt. Tai ainakin näin Goalin Juventus-toimittaja Romeo Agresti kertoi Twitter-tilillään.

Uutinen jatkuu upotuksen jälkeen.

Gazzetta dello Sportin mukaan Ronaldo oli kuitenkin turhautunut ottelun tapahtumista siinä määrin, että hän oli pukukopissa lyönyt nyrkillä seinään. Taustalla on epävarmuus tulevaisuudesta. Ronaldo haluaisi vahvistuksia Juventukseen, mutta ei usko, että seura pystyy tarjoamaan niitä. Lisäksi hänen olisi vaikeaa löytää uusi joukkue, koska yksikään seura ei halua nykyisen taloustilanteen vuoksi ottaa maksettavakseen hänen massiivista palkkaansa.

Ronaldon sopimus Juventuksen kanssa ulottuu kesään 2022 asti. Portugalilaishyökkääjä johtaa Serie A:n maalipörssiä 25 osumallaan.

Pariisin UCL-finaalissa mahtivalueta! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️