EM-kisat: Huuhkajien alkulohkon otteluihin yhteensä jopa 60 000 katsojaa – yhden kaupungin kisaisännyys vaakalaudalla

© Kuva: Getty Images

Kaikki 12 EM-kisojen isäntäkaupunkia ovat ilmoittaneet UEFA:lle, että he sallivat rajoitetusti yleisön pääsyn katsomoon kesällä pelattaviin otteluihin.

UEFA:n presidentti Aleksander Čeferin varoitti isäntäkaupunkeja aiemmin, että kisaisännyys on vaakalaudalla, mikäli he eivät pysty takaamaan yleisön pääsyä stadioneille 7. huhtikuuta mennessä.

Viimeisimmän tiedon mukaan Dublinin kisaisännyys on kuitenkin edelleen arvoitus. UEFA:n kerrotaan vaatineen 25 prosentin täyttöastetta Dublinin Aviva Stadiumille, josta Irlannin hallitus ei ole pystynyt antamaan takeita.

Mikäli Dublinilta tai joltain muulta kaupungilta evätään kisaisännyys, pelataan kyseiseen kaupunkiin kaavaillut ottelut Lontoossa, Tottenham Hotspur Stadiumilla.

Huuhkajien pelipaikkoihin ei kuitenkaan ole tulossa muutoksia, sillä sekä Kööpenhamina että Pietari ovat pystyneet takaamaan UEFA:lle, että peleihin pääsee yleisöä riittävä määrä.

Kööpenhaminan Parkenille, jossa Huuhkajat kohtaa kisa-avauksessaan Tanskan, on näillä näkymin pääsemässä 12 000 katsojaa. Pietarin Gazprom Arenalle puolestaan pääsee vähintään 22 500 katsojaa. Huuhkajat kohtaa Pietarissa Venäjän ja Belgian.

Kisojen välieräotteluihin sekä finaaliin, jotka pelataan Lontoon Wembleyllä, on luvassa yleisöryntäys. Otteluihin kaavaillaan peräti 45 000 katsojaa, joka on 50 prosenttia Wembleyn täyttöasteesta.

UEFA:n johtoryhmä kokoontuu 20. huhtikuuta, jolloin kisakaupungit lyödään lukkoon. Samalla myös pelipaikkakuntien yleisömääristä tiedotettaneen lisää.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.