Euroopan kuumin maalitykki teki hurjan paljastuksen tulevaisuudestaan – ”Vähintään viisi vuotta!”

© Kuva: Getty Images

Euroopan tämän hetken kuumin maalitykki – Robert Lewandowski – on paljastanut, että hän aikoo jatkaa uraansa vielä pitkään.

32-vuotiaan puolalaishyökkääjän sopimus Bayern Münchenin kanssa ulottuu kesään 2023 asti, jolloin hän täyttää 35 vuotta. Lewandowski aikoo kuitenkin jatkaa uraansa vielä nykyisen sopimuksen jälkeen – ja vieläpä useamman vuoden ajan.

– En ole oikeastaan ​​ajatellut, mitä tapahtuu kolmen tai neljän vuoden kuluttua, Lewandowski sanoi saksalaislehti GQ:lle.

– Mutta haluan pelata vielä vähintään viisi vuotta. Ehkä pidempään, jos pystyn.

Mutta jatkaako Lewa Bayernissa kauden 2022-23 jälkeen vai siirtyykö hän muualle? Siihen ei maalitykki osaa vielä itsekään sanoa mitään.

– Tällä hetkellä olen Münchenissä, pelaan maailman parhaassa joukkueessa, pidän hauskaa joukkuekavereideni kanssa ja tunnen oloni erittäin hyväksi täällä, Lewandowski kertoi.

– Minulla on sopimusta Bayernin kanssa vielä kaksi vuotta jäljellä, joten mielestäni sitä (tulevaisuus) ei tarvitse ajatella nyt.

– Haluan kuitenkin pelata jalkapalloa huipputasolla vielä nykyisen sopimukseni jälkeen.

Lewandowski on ollut tällä kaudella hurjassa vireessä ja tehnyt peräti 42 maalia 35 pelaamassaan ottelussaan. Puolalaishyökkääjä on vahvin ehdokas Kultaisen Pallon voittajaksi.


PÄIVÄN VIHJE: CHELSEA – ARSENA

Onko Arsenal paikallistaistelussa helppo pala huippuvireiselle Chelsealle?