FC Lahden hyökkäykseen kova vahvistus – ”Havittelimme häntä jo viime vuonna”

© Kuva: Juha Tamminen

FC Lahti ja hyökkääjä Macoumba Kandji ovat allekirjoittaneet kauden loppuun kestävän pelaajasopimuksen.

Kandji, 35, on Veikkausliigan seuraajille entuudestaan tuttu nimi HJK:sta ja FC Hongasta, jota hän edusti vielä viime kaudella. Kaikkiaan senegalilaiskärki on esiintynyt Veikkausliigassa 101 ottelussa tehden niissä yhteensä 33 maalia. Aiemmin urallaan hän on pelannut myös Yhdysvalloissa, Kreikassa, Saudi-Arabiassa ja Iranissa.

– Olen hyvin innoissani. Tuon Lahteen kokemusta ja johtajuutta ja toivottavasti myös paljon maaleja. Minulla ei ole aivan tarkkaa kuvaa Lahdesta, mutta muistan, että heitä vastaan oli aina vaikea pelata ja joukkue oli hyvin vaikea vastustaja. Olette varmasti kaikki nähneet minun pelaavan, joten te voitte päättää, mitkä on minun vahvuuteni kentällä, Kandji nauraa FC Lahden tiedotteessa.

FC Lahden päävalmentaja Ilir Zeneli kehuu uutta pelaajaansa estoitta. Zenelin mukaan Lahti oli kiinnostunut senegalilaisesta jo viime keväänä, mutta nyt hänet saatiin viimein mastokaupunkiin.

– Hän on erittäin monipuolinen pelaaja. Hän tulee olemaan meille selkeä vahvistus. Kandji sopii meidän pelityyliimme ja identiteettiimme kuin nenä päähän. Havittelimme häntä jo viime vuonna. Olen erittäin ylpeä, että saimme pitkien neuvottelujen jälkeen sopimuksen maaliin. Saimme tärkeän osan meidän joukkuettamme. Hänellä on myös ihmisenä ja urheilijana hyvät arvot.

Kandji on ollut Lahdessa jo hetken maahantulokaranteenissa ja liittyy joukkueen mukaan heti karanteenin päätyttyä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.