Virallista: HJK vahvistaa alakertaansa – Huuhkajissakin nähty laitapuolustaja palaa Helsinkiin

© Kuva: Juha Tamminen

Helsingin Jalkapalloklubi on vahvistanut tehneensä 1+1-vuotisen sopimuksen laitapuolustaja Janne Sakselan kanssa.

Kaksi edellistä kautta Ilveksessä pelannut Saksela jätti tamperelaisseuran vuoden alussa ja oli vapaa agentti ennen paluutaan Helsinkiin.

28-vuotias Saksela kantoi HJK:n paitaa edellisen kerran kaudella 2012. Peliaikaa Veikkausliiga-kentillä ei kuitenkaan tullut. Sen jälkeen PK-35:n kasvatti on edustanut JJK:ta, RoPS:ia ja hollantilaista Sparta Rotterdamia.

Useista loukkaantumisista uransa aikana kärsinyt Saksela satutti nilkkansa syyskuussa pelatussa Ilves-HJK -ottelussa ja joutui jälleen leikkauspöydälle (Kuvan nilkan vääntymisestä voi katsoa tästä jutusta – ei suositella herkimmille).

Sakselaa ei ole sen jälkeen pelikentillä nähty, mutta hänen leikkauksena sujui onnistuneesti ja toipuminen on lähtenyt lupaavasti käyntiin.

HJK:n mukaan Kevin Kouassivi-Benissanin kuntoutumisen pitkittyminen toi tarpeen tuoda täydennystä oikean laitapakin tontille, mikä johti Sakselan hankintaan.

Suomen A-maajoukkueessa kahdeksan kertaa pelannut Saksela on harjoitellut HJK:n kanssa jo viimeisen kuukauden.

– Tulen Klubiin tosi hyvällä fiiliksellä. Tämä on taas uusi haaste. Erittäin kiva tulla tähän mukaan ja päästä taas pelaamaan, iloitsee Saksela HJK:n verkkosivuilla.

Artikkelia päivitetty kello 17:36.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.