Helsingin Jalkapalloklubi on vahvistanut tehneensä 1+1-vuotisen sopimuksen laitapuolustaja Janne Sakselan kanssa.

Kaksi edellistä kautta Ilveksessä pelannut Saksela jätti tamperelaisseuran vuoden alussa ja oli vapaa agentti ennen paluutaan Helsinkiin.

28-vuotias Saksela kantoi HJK:n paitaa edellisen kerran kaudella 2012. Peliaikaa Veikkausliiga-kentillä ei kuitenkaan tullut. Sen jälkeen PK-35:n kasvatti on edustanut JJK:ta, RoPS:ia ja hollantilaista Sparta Rotterdamia.

Useista loukkaantumisista uransa aikana kärsinyt Saksela satutti nilkkansa syyskuussa pelatussa Ilves-HJK -ottelussa ja joutui jälleen leikkauspöydälle (Kuvan nilkan vääntymisestä voi katsoa tästä jutusta – ei suositella herkimmille).

Sakselaa ei ole sen jälkeen pelikentillä nähty, mutta hänen leikkauksena sujui onnistuneesti ja toipuminen on lähtenyt lupaavasti käyntiin.

[readmore from=HJK]

HJK:n mukaan Kevin Kouassivi-Benissanin kuntoutumisen pitkittyminen toi tarpeen tuoda täydennystä oikean laitapakin tontille, mikä johti Sakselan hankintaan.

Suomen A-maajoukkueessa kahdeksan kertaa pelannut Saksela on harjoitellut HJK:n kanssa jo viimeisen kuukauden.

– Tulen Klubiin tosi hyvällä fiiliksellä. Tämä on taas uusi haaste. Erittäin kiva tulla tähän mukaan ja päästä taas pelaamaan, iloitsee Saksela HJK:n verkkosivuilla.

HJK Helsinki

@hjkhelsinki
HJK vahvistaa puolustuslinjaa

Laitapakki Janne Saksela palaa Klubin sinivalkoiseen paitaan.

👉🏼 hjk.fi/artikkelit/mie…

#HJK #Helsinki #Veikkausliiga #OnVainYksiKlubi #hjkhelsinki