27-vuotiaalla Janne Sakselalla on ollut huonoa onnea riittämiin. Sakselan polven ristisiteet on leikattu jo kolmesti, eikä epäonni loppunut tällä kaudellakaan. Saksela satutti pahannäköisesti nilkkansa reilu viikko sitten pelatussa Ilves-HJK -ottelussa ja joutui jälleen leikkauspöydälle. Kuvan nilkan vääntymisestä voi katsoa tästä jutusta. Kuvaa ei suositella herkimmille lukijoille.

– Kipu oli mielettömän kova ja tiesin heti, että nyt sattui pahasti, Saksela kertasi tapahtunutta Ilveksen kotisivuilla.

Saksela vietiin ambulansilla TAYS:iin, jossa todettiin useiden nilkan luiden murtuneen. Ortopedi Heikki-Jussi Laine leikkasi nilkan onnistuneesti tiistaina, ja torstaina Saksela pääsi kotiin. Nilkkaan pantiin ruuveja ja metallia, jotta luutuminen pääsee alkuun. Edessä on jälleen pitkä kuntoutus, ja paluu kentille mennee ensi vuoteen.

Janne Sakselan leikkaus onnistui hyvin ja kuntoutus alkaa muutaman viikon päästä.

Lue Jannen kuulumiset verkkosivuiltamme
ilvesedustus.fi/janne-sakselan…

Jannelle valtavasti voimia kuntoutukseen!

#ilves #keltavihreä #veikkausliiga

– Nyt pari ensimmäistä viikkoa menee kotisohvalla, mutta kipsin vaihdon yhteydessä sitten varaaminen jalallekin jo lisääntyy. Kuuden viikon päästä pitäisi päästä kipsistä eroon ja tehostamaan kuntoutusta, Saksela kertoi siitä, mitä tuleman pitää.

Saksela ehti pelata ennen loukkaantumistaan yhdeksässä veikkausliigaottelussa.