Huimat tilastot! PSG:n tähtikaksikko täysin pysäyttämätön Mestarien liigassa – kliinisyys Bayernia vastaan silmiä hivelevää

© Kuva: Getty Images

Paris Saint-Germain nappasi keskiviikkona tukevan otteen Mestarien liigan välieräpaikasta kukistamalla Bayern Münchenin Allianz Arenalla maalein 3-2.

Bayern oli kotiottelussaan selvästi niskan päällä. Müncheniläisseura loi ottelun aikana peräti 31 maalipaikkaa, mutta onnistui vain kahdesti maalinteossa.

PSG oli joukkueista selvästi tehokkaampi, sillä pariisilaiset onnistuivat maalinteossa kolme kertaa, vaikka joukkue kirjautti tilastoihinsa vain kuusi maalintekoyritystä.

Bayern käytti maalipaikkansa hyödykseen vain 6,45-prosenttisesti, kun taas PSG:n vastaava lukema oli huimat 50 prosenttia.

Erityisen tehokkaita olivat PSG:n tähtihyökkääjät Kylian Mbappé sekä Neymar.

Mbappé laukoi ottelussa kaksi kertaa, ja molemmat laukaukset päätyivät maaliverkon perukoille. Neymar puolestaan loi ottelussa kaksi maalipaikka, joista kummastakin PSG teki maalin.

Uutinen jatkuu upotuksen jälkeen.

Sekä Neymar että Mbappé ovat olleet kumpikin huimassa vireessä Mestarien liigassa vuosien saatossa.

29-vuotias Neymar on pelannut urallaan yhteensä 66 Mestarien liigan ottelua, joissa hän on tehnyt 41 maalia ja antanut 26 maalisyöttöä. Hän on jo nyt kaikkien aikojen eniten maaleja tehnyt ja maalisyöttöjä antanut brassipelaaja Mestarien liigan historiassa.

Uutinen jatkuu upotuksen jälkeen.

22-vuotiaan Mbappén tilastot eivät kalpene Neymarin rinnalla. Ranskalaishyökkääjä on tehnyt Mestarien liigassa jo 27 maalia ja antanut 16 maalisyöttöä. Pelejä hän on pelannut vain 43 kappaletta.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.