Internazionale pyytää Romelu Lukakusta muhkeaa siirtokorvausta – löytyykö ostajaa?

© Kuva: Getty Images

Antonio Conten valmentama Internazionale johtaa Serie A:ta mukavalla kahdeksan pisteen erolla, vaikka on pelannut ottelun toisena olevaa AC Milania vähemmän. Inter on matkalla kohti mestaruutta – ja Juventuksen yhdeksän kautta kestäneen putken rikkomista – mutta koronakriisi on tehnyt rajuja tuhoja senkin taloudelle.

Goldman Sachsilta saatu laina pitää Interin talouden tasapainossa kauden loppuun, mutta se on vain lyhytaikainen ratkaisu. Il Corriere dello Sportin mukaan seuran on kuitenkin pakko luopua tulevana kesänä yhdestä tai kahdesta eturivin pelaajastaan.

Yksi ehdottomasti kiinnostavimmista Interin pelaajista on Serie A:n maalipörssissä Cristiano Ronaldon jälkeen toisena oleva Romelu Lukaku. Isokokoinen belgialaiskärki on tehnyt 27 Serie A -ottelussa 20 maalia ja syöttänyt seitsemän. Päälle syntyi neljä maalia viidessä Mestarien liiga -ottelussa. Vaikka 27-vuotiaalla belgialaisella on sopimusta vielä kolme kautta jäljellä, ei italialaislehti pidä hänen myymistään mahdottomana.

Il Corriere dello Sportin mukaan Lukakusta ovat kiinnostuneita ainakin Barcelona ja Manchester City. Halvalla Lukaku ei kuitenkaan irtoaisi, sillä Inter pyytää hyökkääjästä muhkeaa 120 miljoonan euron siirtokorvausta. Inter maksoi hänestä itse 80 miljoonaa euroa Manchester Unitedille kesällä 2019.

Interillä on Lukakun ohella toki muitakin Euroopan suurseuroja kiinnostavia pelaajia. Ainakin Atlético Madridin ja Bayern Münchenin kerrotaan olevan kiinnostuneita Nicolò Barellasta ja Stefan de Vrij’stä.

Lähde: Football-Italia