Juventuksen seurajohto on raivoissaan pelaajilleen Paulo Dybalalle, Weston McKennielle ja Arthur Melolle kolmikon osallistuttua yksityisjuhliin vastoin koronasääntöjä, kertoo La Stampa.

Lehden mukaan McKennie järjesti juhlat huvilallaan ja kutsui paikalle kymmenisen ihmistä, mukaan lukien kaksi joukkuekaveriaan.

Naapurit soittivat poliisit paikalle, kun he huomasivat, että McKennien talossa on juhlat käynnissä. Virkavalta saapui paikalle kello 23.30, kun ulkonaliikkumiskielto oli jo voimassa.

Goalin mukaan juhlijat kieltäytyivät aluksi päästämästä viranomaisia taloon, mutta he leppyivät pian ja päästivät poliisit sisään. Jokainen juhlissa paikalla ollut sai 400 euron sakon, mutta Juventus on myös itse sakottamassa pelaajiaan.

La Stampa kertoo myös, että Juventus harkitsee hyllyttävänsä Dybalan, McKennien ja Arthurin ensi lauantaina pelattavasta paikallisottelusta Torinoa vastaan. Arthurilta jää ottelu joka tapauksessa väliin loukkaantumisen takia, mutta Dybalan odotettiin palaavan Juventuksen kokoonpanoon oltuaan pari kuukautta sivussa oman loukkaantumisensa takia. McKennie on pelannut kolmea vailla kaikissa Juventuksen sarjapeleissä tällä kaudella.