Lehti: José Mourinho jäi potkujensa jälkeen tunneiksi Tottenhamin harjoituskeskukseen – laukoi pelaajille kovia totuuksia

© Kuva: Getty Images

José Mourinho kertoi Tottenhamin pelaajille ”kovia totuuksia” saatuaan potkut seurasta maanantaina, kertoo Telegraph.

Lehden mukaan Mourinho sanoi potkujensa jälkeen, että hän voi joko lähteä heti tai jäädä tyhjentämään toimistonsa. Tavaransa pakattuaan portugalilaisvalmentaja jäi keskustelemaan vielä pelaajille yli neljän tunnin ajaksi, jonka aikana he saivat kuulla suodattamatonta kritiikkiä esityksistään.

Mourinho aloitti Tottenhamin päävalmentajana marraskuussa 2019 ja johdatti joukkueen debyyttikaudellaan kuudenneksi Valioliigassa. Tottenham oli Valioliigassa seitsemäntenä Mourinhon potkujen aikaan, joskin joukkue pelaa ensi viikonloppuna liigacupin loppuottelussa Manchester Cityä vastaan.

Tottenham pelasi keskiviikkona ensimmäisen ottelunsa Mourinhon lähdön jälkeen, kun väliaikaisvalmentaja Ryan Mason johdatti Spursin 2-1-voittoon Southamptonista.

Telegraphin mukaan Mourinhon välit joihinkin pelaajiin olivat surkeimmillaan kuukausi sitten, kun Tottenham putosi Eurooppa-liigasta neljännesvälierävaiheessa hävittyään Dinamo Zagrebille. Harjoituskentällä oli kireä tunnelma, eivätkä pelaajat uskaltaneet hymyillä.

Väliaikaisvalmentaja Mason sanoi, että hän aloittaa pelaajien kanssa puhtaalta pöydältä.

– Minä en ollut mukana siinä, mitä ikinä täällä tapahtuikaan. En ole ihan varma, mitä täällä tapahtui, mutta minä voin ottaa huomioon vain pelaajat, miten he harjoittelevat, missä kunnossa he ovat, heidän mentaliteettinsa ja mielentilansa, ryhmän ja yksilöiden tunnelman.

Valioliiga näkyy V Sportin kanavilla ja Viaplayssa.


PÄIVÄN VIHJE: CHELSEA – ARSENA

Onko Arsenal paikallistaistelussa helppo pala huippuvireiselle Chelsealle?