Entinen Juventus-hyökkääjä Amauri on raivoissaan seuran pelaajien koronavirussäädösten rikkomisesta. 40-vuotias italialainen arvosteli tiukkasanaisesti Weston McKennien, Paulo Dybalan ja Arthurin tekemää rikettä.

Juventus-kolmikko piti kotibileet Italian ollessa edelleen koronaviruspandemian aiheuttamassa sulkutilassa. Vakava rikkomus tapahtui vain muutama päivän ennen Serie A:n lauantain derbyottelua Torinoa vastaan.

Kukaan kolmikosta ei pelaa derbyssä Juventus-valmentaja Andrea Pirlon pudotettua pelaajat rangaistuksena kokoonpanosta.

– Toivoin sen olevan Aprillipäivän pila, mutta se olikin totta. Se oli epäkunnioittavaa, eikä vain seuraa ja sen kannattajia kohtaan, vaan myös niille ihmisille jotka ovat kunnioittaneet sääntöjä tekemällä uhrauksia, Amauri arvosteli TuttoJuvelle.

– Me olemme edelleen keskellä pandemiaa, jonka aikana ihmisiä kuolee päivittäin. Pelaajat rikkoivat myös minun aikanani sääntöjä, mutta nyt ne rikkeet ovat eri kontekstissa.

– Rikkeiden tapahtuminen pari päivää ennen tärkeää derbyä tekee niistä vielä pahempia. He olivat niin vastuuttomia. Tälle ei ole selityksiä. Tämä oli maailmanlaajuisesti valtava häpeätahra Juventukselle.