Paris Saint-Germainin tähtihyökkääjä Neymar sanoo, ettei hän juhlinut tahallaan joukkueensa jatkopaikkaa Bayern Münchenin Joshua Kimmichin edessä.

Bayern voitti PSG:n tiistaina 1-0 Mestarien liigan puolivälierien toisessa osassa, mutta ottelupari päättyi 3-3-tasapeliin ja pariisilaiset etenivät vierasmaalisäännön turvin jatkoon.

Neymar ja Kimmich kamppailivat pallosta sivurajan lähettyvillä, kun loppuvihellys soi tiistaina. PSG:n keskikenttäpelaaja Leandro Paredes ryntäsi halaamaan Neymaria, ja kaksikko otti hetkestä ilon irti Kimmichin seuratessa aitiopaikalta.

Ottelun alla Kimmich sanoi, että uskoisi Bayernin menevän jatkoon. Neymar vakuutti, ettei hän tuulettanut saksalaispelaajan edessä kääntääkseen veistä haavassa, mutta Kimmichin ottelua edeltävät kommentit olivat kirkkaana brassitähden mielessä.

– Se on hauskaa, koska en edes tuulettanut [Kimmichin edessä] härnätäkseni häntä. Tuuletin enemmänkin Leon kanssa ja juhlin hänen kanssaan. Kohtalo laittoi minut lähelle häntä (Kimmichiä), kommentoi Neymar Brasilian TNT Sportsille.

– Hän sanoi, että heidän joukkueensa on parempi ja he voittaisivat. Hän oli varma, että he menevät välieriin.

Ottelun jälkeen Neymar lisäsi Instagram-tililleen kuvan, jossa hän juhlii Paredesin kanssa Kimmichin kävellessä pois tilanteesta. Artikkeli jatkuu kuvan jälkeen.

PSG:n päävalmentajasta Mauricio Pochettinosta oli ymmärrettävää, että Bayern lähti toiseen osaan luottavaisena.

– Se on normaalia. Heillä on joukkue, joka on voittanut kaiken ja kaikki ajattelivat heidän olevan suosikkeja.

– Jalkapallo on niin kaunis laji, mutta se on myös laji, jossa ei saa ikinä luovuttaa, vaan on taisteltava. Mutta minä ymmärrän, miksi he sanoivat olevansa luottavaisia. Se on ihan normaalia psyykata vastustajaa.

ESPN FC

@ESPNFC
Neymar on celebrating in front of Kimmich 👀