Neymar ylisti PSG:n esitystä ja vihjasi isosta uutisesta: ”Se ei ole enää mikään ongelma”

© Kuva: Getty Images

Paris Saint-Germainin tähtihyökkääjä Neymar ylisti omiensa suoritusta joukkueen pudotettua Bayern Münchenin Mestarien liigasta.

Viime kauden finalistit ottivat tällä kertaa yhteen kilpailun puolivälierässä ja päätyivät yhteismaalein 3-3-tasapeliin. Tiistaina Bayern voitti jälkimmäisen osan 1-0 Eric Maxim Choupo-Motingin osumalla, mutta PSG eteni vierasmaalisäännön ansiosta jatkoon.

– Olen todella onnellinen tappiosta huolimatta, kommentoi Neymar RMC Sportille.

– Meillä oli vastassa mahtava joukkue. Mekin olemme mahtava joukkue ja me näytimme sen tänään. Me pudotimme Euroopan mestarit. Päämääriä on kunnioitettu. Nyt olemme välierissä ja meidän on tehtävä töitä vielä enemmän, kehityttävä ja toivottava, että pelaamme hyvät välierät.

– Pitää paikkaansa, että puhumme paljon toisillemme. Me todella olemme joukkue. [Loukkaantumisesta kärsinyt kapteeni] Marquinhos puhui meille pelin aikana auttaakseen meitä organisoimisessa. Me näimme, että Angel Di María juoksi paljon tänään. Meidän on onniteltava kaikkia.

Neymarin oma tulevaisuus on ollut hämärän peitossa, sillä hänen sopimuksensa PSG:n kanssa päättyy ensi kauden jälkeen. Huhuissa häntä on viety takaisin Espanjaan, jossa hän edusti Barcelonaa neljän vuoden ajan, mutta brassitähti antoi tiistain ottelun jälkeen ymmärtää, että hän on jatkamassa uraansa Ranskassa.

– Se (jatkosopimus PSG:n kanssa) ei ole enää mikään ongelma. Minulla on selvästi hyvä olla täällä ja tunnen oloni kotoisaksi PSG:ssä. Olen onnellisempi kuin koskaan ennen, sanoi Neymar Brasilian ESPN:lle.

Myös PSG:n puheenjohtaja Nasser Al-Khelaifi valoi kannattajiin uskoa siitä, että Neymar ja hyökkääjäkollegansa Kylian Mbappé ovat jäämässä Pariisiin. Mbappén nykyinen diili päättyy niin ikään ensi kauden jälkeen.

– Olemme sijoittaneet paljon tähän seuraan voittaaksemme Mestarien liigan ja kaikki saatavilla olevat pokaalit, sanoi Al-Khelaifi RMC Sportille.

– Neymarilla ja Kylianilla ei ole syytä lähteä. Meillä on kaikki tarvittava jokaisen turnauksen voittamiseen.

LUE MYÖS:


Saat kympillä 60 euroa pelirahaa ja ilmaiskiekat

Yhdellä 10 € talletuksella saat

  • 60€ pelirahaa
  • 25 ilmaiskierrosta Book of Deadiin
  • Bratislavan kasinomatkan arvonta