Mestarien liigassa eletään nyt jännittäviä aikoja.

UEFA:n jyrkkä kanta Euroopan Superliigaa vastaan on asettanut peräti kolmen välieräjoukkueen aseman loppukauden turnauksessa suuren uhan alle.

UEFA:n toimeenpanevan komitean jäsen Jesper Möller totesi maanantai-iltana Reutersille, ettei hän usko Chelsean, Manchester Cityn ja Real Madridin saavan pelata enää tämän kauden Mestarien liigassa, koska he kuuluvat nyt Euroopan Superliigan perustajiin.

– Näiden seurojen on lähdettävä ja odotan sen tapahtuvan perjantaina, kertoi Möller.

Tämä tarkoittaisi käytännössä sitä, että Superliigasta pois jäänyt PSG kruunattaisiin kilpailun ainoana joukkueena Euroopan mestariksi – ellei UEFA päätyisi toisenlaiseen ratkaisuun loppuhuipennuksensa kanssa.

Nousu kuolleista

Saksalaislehti Bildin mukaan juuri näin saattaa pian käydäkin, sillä UEFA ei halua yksinkertaisesti ojentaa pokaalia pariisilaisille.

Bild uutisoi maanantai-iltana, että Mestarien liigan puolivälierävaiheessa pudonneet FC Porto, Borussia Dortmund ja Bayern München saattavat saada kutsun kilpailun semifinaaleihin, jos Euroopan Superliigan karkurikolmikko häädetään perjantaina tiehensä.

Käänne olisi suorastaan ennennäkemätön, mutta se saattaisi olla ainut tapa viedä Mestarien liiga -kausi päätökseen neljän joukkueen voimin. PSG ei kuitenkaan välttämättä ilahtuisi siitä, että sen olisi mahdollisesti päihitettävää kilpailun hallitseva mestari toistamiseen päästäkseen finaaliin.

UEFA:n odotetaan ilmoittavan Mestarien liigan välierävaiheen mahdollisista muutoksista viikon loppuun mennessä.

LUE MYÖS: