Nyt ei mennyt putkeen – Tottenham uusi yhteistyökumppani ryhtyi pilkkaamaan seuraa heti somessa

© Kuva: Getty Images

Tottenhamin ja sen uuden yhteistyökumppanin yhteinen taival alkoi kivisesti, kun seuran uusi maalintoimittaja Dulux ryhtyi lyttäämään sitä sosiaalisessa mediassa.

Yhteistyö julkistettiin torstaina, ja heti samana päivänä Duluxin Twitter-tililtä vastattiin muille käyttäjille pilkaten Tottenhamin pitkää pokaalitonta kautta ja joukkueen pelaajia.

Julkaisut kuitenkin poistettiin ja Dulux pyysi Tottenhamilta julkisesti anteeksi.

– Nämä [viestit] eivät kuvasta sitä, kuinka ylpeitä olemme siitä, että olemme seuran virallinen maalintoimittaja.

– Me tutkimme tapahtunutta ja pyydämme anteeksi kaikilta Spursin kannattajilta.

Yhteistyön julkistamisen jälkeen eräs käyttäjä kysyi, voisiko Duluxin maskottikoira pelata topparina, mihin firman tililtä vastattiin: ”Hän voisi tehdä parempaa työtä [kuin nykyiset puolustajat]”.

Kun toinen käyttäjä ehdotti, että Dulux voisi maalata Tottenhamin palkintokaapin, firma vastasi: ”Älä höpsi, pinnat pitää putsata pölystä ennen kuin ne saa maalata”.

Eräs Tottenhamin kannattaja vitsaili, että seura voisi säilyttää maalipurkkeja palkintohuoneessaan, kun ”emme sinne muutakaan tunnu laittavan”. Duluxin tili vastasi tähän muokatulla kuvalla, jossa myydään Tottenhamin logolla varustettua käyttämätöntä palkintokaappia.

Tottenhamin edellinen pokaali on vuoden 2008 Englannin liigacupista. Se pelaa kyseisen kilpailun loppuottelussa myös tällä kaudella, Manchester Cityä vastaan.


PÄIVÄN VIHJE: CHELSEA – ARSENA

Onko Arsenal paikallistaistelussa helppo pala huippuvireiselle Chelsealle?