Ranskan liigassa merkittävä sunnuntai – PSG yksi neljästä mestarikandidaatista

© Kuva: Getty Images

Ranskan pääsarja Ligue 1:n kautta on jäljellä tämän päivän jälkeen viisi kierrosta, ja jyvät ovat erottumassa akanoista.

Sarjan kestomenestyjä, seurajätti Paris Saint-Germain elättelee yhä toiveita mestaruudesta. Se ei kuitenkaan ole esiintynyt valtavan vakuuttavasti sen paremmin alkukaudella Thomas Tuchelin, kuin tammikuussa valmennusvastuun ottaneen Mauricio Pochettinonkaan alaisuudessa. Nyt takamatkaa piikkipaikan Lilleen on ennen sunnuntain Saint-Étienne -ottelua neljä pistettä.

Mestaruustaistoa ei käydä vain Lillen ja PSG:n kesken. Kolmoseksi on kiivennyt vaikeista vuosistaan selvinnyt AS Monaco on kolmantena, vain pisteen pariisilaisia jäljessä. Ruhtinaskunnan joukkue kohtaa sunnuntai-iltana 15. sijalla olevan Bordeaux:n vieraskentällä.

Myös suurseura Lyon omaa mahdollisuudet kautensa kiillottamiseen, kovalla loppukirillä. Rudi Garcian luotsaama joukkue on 64 pisteellään neljäntenä, samassa pisteryppäässä PSG:n (66 p.) ja Monacon (65p.) kanssa. Myös Lyon on tulessa sunnuntaina; se pelaa vierasottelunsa Nantesia vastaan myöhäisillassa.

Kärkinelikon pelit sunnuntaina (Suomen aikaa):

PSG – Saint-Étienne klo 14.00
Bordeaux – AS Monaco klo 18.05
Nantes-Lyon klo 22.00

Lille pelasi kierroksen ottelunsa jo perjantaina, jääden kotonaan 1-1 -tasapeliin Montpellierin kanssa.


PÄIVÄN VIHJE: CHELSEA – ARSENA

Onko Arsenal paikallistaistelussa helppo pala huippuvireiselle Chelsealle?