West Bromwich Albion kaatoi Valioliigan iltapäiväpelissä Chelsean Stamford Bridgellä, lukemin 2-5.

Isännät ottivat johtoaseman pelissä 27. minuutilla, mutta siihen joukkueen ilonaiheet pelissä jäivätkin. Vain kaksi minuuttia Christian Pulisicin osumasta, Thiago Silva nappasi varoituksen – joka oli vasta loukkaantumisensa jälkeen kentälle palanneelle brasilialaiselle iltapäivän toinen. Chelsea jäi alivoimalle, ja oli tappiolla jo ennen puoliaikaa.

Thomas Tuchel ei ollut tätä päivää ennen hävinnyt Chelsea-managerina vielä ainuttakaan ottelua – nyt sen kaatoi todennäköinen putoajajoukkue West Brom. Sam Allardycen jaksolla Baggies katkaisi nyt jo toisen saksalaismanagerin putken – aiemmin tällä kaudella joukkue teki lopun Jürgen Kloppin Liverpoolin mielettömästä kotivoittojen sarjasta.