Valioliiga
Southampton – Leicester
Perjantai 30.04. klo 22:00

Vappuaaton eristäytymisessä auttaa Valioliiga, sillä Southampton ja Leicester viihdyttävät parhaaseen katseluaikaan jalkapallon ystäviä. Kyseessä on toisinto taannoisesta FA Cupin välierästä, jossa Leicester jätti Southamptonin rannalle ruikuttamaan. Tässä ottelussa haluaa edelleen vahvistaa ensi kauden europelinsä – mutta sillä on myös takanaan suurempi pelirasitus.

Matemaattisesti ottaen Southamptonin putoaminen on mahdollista – mutta todennäköistä se ei ole. Ei tästä skenaariosta Sotonille pidä silti mitään motivaatiovähennystä suorittaa. Suurempi miinus on se, ettei Saints ole viime aikoina pelannut kovin hyvin. Kentälle kaivattaisiin kovasti Danny Ingsiä, muttei tehohyökkääjän pelikunto ole mitenkään saletissa. Ilman hyvää alkukautta Southampton olisi lirissä, sillä 20 viimeisestä valioliigapelistä vain kolme on päättynyt voittoon.

Leicesterillä oli maanantaina tekemistä Crystal Palacen kanssa, mutta joukkue on mainiossa lyönnissä ja mönki puolivillaisellakin esityksellä rinnalle ja ohi. Brendan Rodgersin suojatit selättivät hankalan jakson tyylillä ja näyttävät nyt hyvin todennäköiseltä Top 4 -joukkueelta. Lisäksi ensi kuussa edessä siintää FA Cupin finaali. Poissaoloissa vierailla ei ole mitään ihmeellistä, eikä kokoonpanossa pitäisi olla järisyttäviä yllätyksiä.

Lyö vetoa ottelusta:

FA Cupin peli oli Southamptonilta ihan kelpo esitys, eikä joukkue ihan niin huono ole, kuin alkuvuoden statsit näyttävät. Vetopuolella Leicesterin kerroin on painunut alle horisontin, ja vaikkei Soton maistuvimpia vetokohteita olekaan, voi sitä yrittää tasoituksella – Aasialainen tasoitus, Southampton +0.5 kertoimella 1,98.

LYÖ VETO

tarjoilee peräti 100% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 200 euroa pelirahaa.

Lunasta in 100% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa.

LYÖ VETO