Teemu Pukin jaloissa ei paina – keräsi isoja kehuja Norwichin ratkaisuottelun alla: ”Uskomattoman kova”

© Kuva: Getty Images

Norwichilla on tänään lauantaina tilaisuus varmistaa paluunsa Englannin Valioliigaan, kun se isännöi Bournemouthia Englannin Mestaruussarjan iltaottelussa kello 22:00 Suomen aikaa.

Täydet kolme pistettä Carrow Roadilta sinetöisivät Kanarialintujen sijoittumisen sarjataulukon kahden parhaan joukkoon, mikä tarkoittaisi automaattista nousua pääsarjatasolle.

Norwichin suomalaistähti Teemu Pukki sai ratkaisevan kamppailun alla suuria kehuja manageri Daniel Farkelta, jonka alaisuudessa Huuhkajien maalitykki on paukuttanut peräti 66 maalia 122 otteluun.

Artikkeli jatkuu kuvan jälkeen.

Pukki on latonut huimat 25 maalia tämän kauden Mestaruussarjassa. Kuva: Getty Images

– Hänellä (Pukilla) on sekä laadukkuutta että luonnetta, kehui Farke Norwichin verkkosivujen mukaan lehdistölle.

– Hän on pelannut viimeisen kolmen vuoden aikana enemmän otteluita kuin kukaan muu kärkimies Länsi-Euroopassa ja tehnyt enemmän maaleja kuin lähes kukaan muu kärkimies Länsi-Euroopassa.

– Tämä on mahdollista ainoastaan silloin, kun on huipputason pelaaja, mutta myös huipputason luonne. Pukki on hyvin nöyrä ja uskomattoman kova tekemään töitä.

Vaikka Norwich varmistaisi sarjanousunsa lauantaina, on joukkue Farken mukaan halukas taistelemaan vielä Mestaruussarjan voitosta. Myös kaudella 2018-19 Norwich nousi Valioliigaan mestaruuden siivittämänä.

– Kyllä. Meillä on tämä voittamisen mentaliteetti ja pelaajat ovat ahneita. He haluavat voittaa mestaruuden, viimeistellä kauden tappioitta ja pitää maalinsa puhtaana. Juuri nyt keskittymisemme on kuitenkin lauantaissa, lisäsi Farke.


PÄIVÄN VIHJE: CHELSEA – ARSENA

Onko Arsenal paikallistaistelussa helppo pala huippuvireiselle Chelsealle?