AC Milanin tähtihyökkääjä Zlatan Ibrahimović sai lauantaina suoran punaisen kortin sarjaottelussa Parmaa vastaan.

Peliä oli tunti takana, kun erotuomari Fabio Maresca käskytti hölmistyneen näköisen ruotsalaistähden ennenaikaisesti suihkuun. Ennen ulosajoaan Ibrahimović oli syöttänyt ottelun avausmaalin. Peli päättyi Milanin 3-1-voittoon.

TV-kuvien perusteella vaikutti siltä, että Ibrahimović sanoi tuomarille jotain sopimatonta, mutta Milanin valmentajan Stefano Piolin mukaan ruotsalaishyökkääjä kiisti loukanneensa oikeudenjakajaa millään tavalla.

– Zlatan sanoi minulle, että hän keskusteli tuomarin kanssa jostain jonkin aikaa, muttei osoittanut kunnioituksen puutetta eikä missään nimessä solvannut häntä. En ole puhunut Marescalle, joten en osaa sanoa, kommentoi Pioli Football Italian mukaan.

– Zlatan kertoi minulle, että viimeinen asia, jonka hän sanoi tuomarille oli: ”Joten sinua ei kiinnosta, mitä minulla on sanottavana?”

– Minä en ollut siinä tilanteessa, joten en osaa sanoa.

Ruotsin A-maajoukkueeseen hiljattain palannut Ibrahimović on pelannut tällä kaudella Milanissa 25 ottelua, joissa hän on tehnyt yhteensä 17 maalia ja syöttänyt kolme. AC Milan on Serie A:ssa toisena, kahdeksan pistettä perässä paikallisvastustajaansa Interiä, joka on pelannut ottelun vähemmän.

OptaPaolo

@OptaPaolo
8 - Zlatan #Ibrahimovic has received his eighth red card in the Top-5 European leagues, his first in Serie A since February 2012 against Napoli. Off.

#ParmaMilan

Squawka

@Squawka
Zlatan Ibrahimovic has received his first red card in Serie A in 3353 days.

His fourth overall for Milan.