Virallista asia ei ole vieläkään, mutta muun muassa AS:n ja siirtoasioihin erikoistuneen toimittajan Fabrizio Romanon mukaan jo varmaa: Zinédine Zidane lähtee jo toistamiseen Real Madridin valmentajan paikalta kesken sopimuskauden, nytkin omasta aloitteestaan.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
Exclusive. Zinedine Zidane has decided to LEAVE Real Madrid with immediate effect. ⚪️🚨 #RealMadrid #Zidane

Zidanen sanotaan kertoneen päätöksestään myöhään keskiviikkoiltana sekä joukkueensa pelaajille että Real Madridin seurajohdolle. Ajatus lähdöstä on muhinut jo viikkoja, mutta vasta eilen hän ilmoitti päätöksen kypsyneen. Zidanella oli sopimusta kesään 2022.

Zidane menestyi Real Madridissa etenkin ensimmäisellä pestillään vuosina 2016-2018. Toinen, vuonna 2019 alkanut pesti ei tuonut aivan samaa menestystä, ja tällä kaudella Real Madrid jäi kokonaan ilman pokaaleja. Kaikkiaan Zidane johdatti Real Madridin 11 mestaruuteen.

WhoScored.com

@WhoScored
LaLiga 🏆🏆
Supercopa de España 🏆🏆
Champions League 🏆🏆🏆
Super Cup 🏆🏆
World Club Cup 🏆🏆

⚪️ Zinedine Zidane has decided to 𝙡𝙚𝙖𝙫𝙚 Real Madrid with immediate effect, as per @FabrizioRomano

👏 Quite the trophy haul across his two stints at the Los Blancos helm...

Vahvimpana ehdokkaana Zidanen seuraajaksi AS pitää italialaista Massimiliano Allegria. 53-vuotias Allegri ei ole työskennellyt vielä koskaan Italian ulkopuolella sen paremmin pelaaja- tai valmentajauransakaan aikana. Kahden viimeisen kauden aikana Allegri ei ole valmentanut missään. Viimeksi hän valmensi Juventusta vuosina 2014-2019, ja voitti kaikilla viidellä kaudellaan Serie A:n mestaruuden.