AS: Zinédine Zidane lähtee Real Madridista jo toistamiseen

© Kuva: Getty Images

Virallista asia ei ole vieläkään, mutta muun muassa AS:n ja siirtoasioihin erikoistuneen toimittajan Fabrizio Romanon mukaan jo varmaa: Zinédine Zidane lähtee jo toistamiseen Real Madridin valmentajan paikalta kesken sopimuskauden, nytkin omasta aloitteestaan.

Zidanen sanotaan kertoneen päätöksestään myöhään keskiviikkoiltana sekä joukkueensa pelaajille että Real Madridin seurajohdolle. Ajatus lähdöstä on muhinut jo viikkoja, mutta vasta eilen hän ilmoitti päätöksen kypsyneen. Zidanella oli sopimusta kesään 2022.

Zidane menestyi Real Madridissa etenkin ensimmäisellä pestillään vuosina 2016-2018. Toinen, vuonna 2019 alkanut pesti ei tuonut aivan samaa menestystä, ja tällä kaudella Real Madrid jäi kokonaan ilman pokaaleja. Kaikkiaan Zidane johdatti Real Madridin 11 mestaruuteen.

Vahvimpana ehdokkaana Zidanen seuraajaksi AS pitää italialaista Massimiliano Allegria. 53-vuotias Allegri ei ole työskennellyt vielä koskaan Italian ulkopuolella sen paremmin pelaaja- tai valmentajauransakaan aikana. Kahden viimeisen kauden aikana Allegri ei ole valmentanut missään. Viimeksi hän valmensi Juventusta vuosina 2014-2019, ja voitti kaikilla viidellä kaudellaan Serie A:n mestaruuden.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.