Valioliiga
Chelsea – Fulham
Lauantai 01.05. klo 19:30

Vappupäivän jalkapallonosto on Lontoon paikallispelistä Chelsean ja Fulhamin välillä. Fulham käy yhä hankalammaksi käyvää eloonjäämiskamppailua putoamisviivan alla, kun taas Chelsealla on pannu kuumana monella rintamalla – tämä ottelu jää Mestarien liigan välierien väliin. Kuitenkin Valioliigan top 4 -paikka olisi ensi kauden Mestarien liigan vuoksi ihan kiva saavuttaa.

Chelsealla on käynnissä todella tiukka kamppailu Mestarien liigan finaalipaikasta – ensimmäinen ottelu sujui Real Madridia vastaan tasapäin. Viimeiset ottelut ovat olleet Thomas Tuchelin suojateille rutikuivia: maalit ovat olleet kortilla molempiin päihin. Tässä ottelussa voidaan varmaksi sanoa vain se, että Tuchel tulee kierrättämään miehistöään jossain määrin, sillä viikolla pelattava toinen UCL-välierä on tärkeysjärjestyksessä numero yksi. Kunnon kokoonpano tullaan näkemään silti.

Fulhamin oljenkorret alkavat käydä vähiin: viisi ottelua pelaamatta ja seitsemän pistettä putoamisviivaan. Newcastlen hyvä jakso sattui pahaan saumaan Scott Parkerin näkökulmasta ja Thamesin rannalla tutuksi käyneeseen hissiliikkeeseen taitaa tulla jatkoa. Tappioputki katkesi viime ottelussa Arsenalia vastaan – pelitapahtumiin nähden tasapeli oli hädin tuskin ansaittu. Poissaolijoita Parkerilla voi olla jopa kourallinen.

Lyö vetoa ottelusta:

Chelsea säästelee ja Fulham yrittää pärjäillä. Lähtökohdat eivät lupaile mitään maalijuhlaa, ja vetomielessä underi kiinnostaa eniten. Suositus on siis enintään kahdesta maalista: Ottelussa alle 2.5 maalia kertoimella 1,81.

LYÖ VETO

tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on tarjolla peräti 150€ asti. Näin 150 euron talletus tuo sinulle heti hurjat 300€ pelirahaa.

Lunasta n tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 150 euron talletuksella 300€ pelirahaa.

LYÖ VETO