Italian Serie A:ssa pelataan sunnuntaina päätöskierros. Internazionalen mestaruus on jo varmistunut kauan aikaa sitten, mutta Mestarien liigaan oikeuttavista paikoista käydään vielä kova kamppailu. Ottelut polkaistaan käyntiin klo: 21.45.

Toisena tällä hetkellä oleva Atalanta on jo varmistanut paikkansa Mestarien liigassa, mutta kahdesta viimeisestä paikasta taistelevat vielä AC Milan, Napoli sekä Juventus. Juventus on edellä mainittua kaksikkoa yhden pisteen perässä. Tasapisteissä ensiksi ratkaisee keskinäiset ottelut.

Milanolaiset kohtaavat päätöskamppailussaan Atalantan vieraskentällä. Napoli isännöi puolestaan Veronaa, ja Juventus on matkustanut Bolognan vieraaksi.

Juventuksen päävalmentaja Andrea Pirlo teki todella kovan ratkaisun ottelun alla, sillä hän jätti Cristiano Ronaldon vaihtopenkille elintärkeään kamppailuun. Portugalilaistähti johtaa maalipörssiä ylivoimaisesti iskettyään tähän mennessä peräti 29 osumaa. Ainakaan tiedossa ei ole, että hän ei olisi täydessä pelikunnossa.