Dortmund vahvisti puolustajalupauksensa vakavan loukkaantumisen: ”Huuto kuului stadionilla pitkään”

© Kuva: Getty Images

Kun Borussia Dortmund eteni lauantaina Holstein Kielistä ottamansa 5-0-murskavoiton turvin Saksan Cupin loppuotteluun RB Leipzigia vastaan, nousi yhdeksi pääpuheenaiheista nuoren espanjalaisen laitapuolustajan Mateu Morey Bauzán loukkaantuminen. Moreyn jalka takertui nurmen pintaan, polvi vääntyi epäluonnolliseen asentoon ja hänet kannettiin tuskaisena kentältä pois. Moreyn vamma oli niin ikävä, että muun muassa katsomosta peliä seurannut Erling Braut Håland peitti mieluummin kasvonsa kuin katsoi kentälle päin.

Borussia Dortmundin urheilujohtaja Sebastian Kehl vahvisti pian pelin jälkeen Sport1:lle, että kyseessä on vakava polven sidevamma.

– Sen saattoi nähdä saman tien, että Mateu loukkaantui vakavasti. Hänen huutonsa kuului stadionilla pitkään, vielä pukukopissakin. Me kaikki olemme pojan puolesta hyvin, hyvin pahoillamme, itsekin peliurallaan vakavan polvivamman kokenut Kehl kommentoi.

– Poika tulee olemaan pitkään sivussa. Rehellisesti sanottuna vaikutti se totta kai siihenkin, että riemu finaalipaikasta oli pelin jälkeen aika laimeaa.

Vuonna 2019 Barcelonasta Dortmundiin siirtynyt Morey kommentoi itsekin loukkaantumistaan Twitterissä polvi tiukasti paketissa. Hän vahvisti joutuvansa polvileikkaukseen.

– Minua harmittaa finaalin väliin jääminen, mutta olen suurin fani katsomossa! Valitettavasti joudun leikkaukseen, mutta teen kovasti töitä tullakseni vahvempana takaisin. Tie kohti toipumista alkaa nyt, 21-vuotias Morey kirjoitti.

Mallorcalta lähtöisin oleva Morey on pelannut tällä kaudella Dortmundissa 24 ottelua, joissa hän on syöttänyt kolme maalia.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.