Eden Hazard kohtaa Huuhkajat EM-kisoissa – Belgian päävalmentaja otti kantaa tähtensä terveystilanteeseen

© Kuva: Getty Images

Huuhkajien kanssa samassa lohkossa EM-lopputurnauksessa pelaava Belgia nimesi maanantaina EM-kisajoukkueensa. Katso Belgian kisajoukkue täältä.

Real Madridin Eden Hazard on mukana Roberto Martínezin nimeämässä joukkueessa. Hazardin kausi on ollut hyvin rikkonainen ja hän on päässyt avauskokoonpanoon La Ligassa vain seitsemän kertaa.

Etenkin lihasvammoista kärsinyt Hazard on siitä huolimatta mukana EM-kisakoneessa. Martínez otti kantaa Hazardin tilanteeseen maanantaisessa lehdistötilaisuudessaan.

– Hänen terveystilanteensa on hyvä. Olemme seuranneet sit tarkasti ja tiedämme täysin, millaisessa kunnossa hän on. Mielestäni hän on parhaassa kunnossa pitkään aikaan. Olemme hyvin tyytyväisiä häneen. Meidän on turha muistuttaa, miten tärkeä pelaaja hän on maajoukkueellemme. Hazard on kapteenimme, Martínez muistutti.

– On tärkeää, että hän saa lopetettua kauden Real Madridissa parhaalla mahdollisella tavalla. Viime viikkoina hän on pelannut hyvin ja hän on vaikuttanut pelaajalta, joka kykenee pelaamaan parhaalla tasollaan seuraavien viikkojen aikana.

EM-lopputurnaus potkaistaan käyntiin 11. kesäkuuta. Huuhkajat haastaa Belgian 21. kesäkuuta lohkovaiheen päätöskierroksella.


Suomi johtaa Belgiaa vastaan 4-0! Jos johto pitää saat eurolla viisikymppiä!

1. Siirry Unibetille.
2. Aseta 1€ panos Suomelle neljän maalin tasoituksella
3.  Jos Suomen johto pitää saat 50€!