Eden Hazardilla selvä suosikki Ranskan jännittävässä mestaruustaistossa: ”Tietenkin seuraan edelleen heidän otteluitaan”

© Kuva: Getty Images

Ranskan pääsarjamestaruus ratkeaa viikonlopun päätöskierroksella.

Lille johtaa sarjaa pisteen erolla PSG:hen. Lille kohtaa päätöskierroksella Angersin. PSG ottaa mittaa Brestistä.

Lille haastatteli verkkosivuillaan entistä pelaajaansa Eden Hazardia. Hazard oli voittamassa Lillen riveissä Ranskan pääsarjamestaruutta ja cupia keväällä 2011.

– Tietenkin seuraan edelleen Lillen otteluita. Jaan Lillen perheeni kanssa. Ainoastaan vanhin lapseni oli syntynyt silloin, kun vielä pelasin Lillessä, mutta kaikki lapset tietävät, että kaikki alkoi siellä. Enää en katso kaikkia otteluita, sillä olen jo 30-vuotias, minulla on perhe ja paljon tehtävää. Sen lisäksi minulla ei ole enää kavereita pelaamassa siellä. Silti katson ne ottelut, jotka ehdin, Hazard paljasti.

Hazard toivoo entisen seuransa voittavan mestaruuden. Hazard pitäisi sitä suurempana saavutuksena kuin kevään 2011 mestaruutta.

– Totta puhuen se olisi vielä parempaa kuin meidän voittama mestaruus, koska nyt he kamppailevat qatarilaisten omistamaa PSG:tä vastaan, joka tekee sarjan voittamisesta entistä vaikeampaa. Lillen kannattajat ansaitsevat mestaruuden. He olivat joutuneet odottamaan yli 50 vuoden ajan mestaruutta, kun voitimme tuplamestaruuden.


Suomi johtaa Belgiaa vastaan 5-0! Jos johto pitää saat eurolla viisikymppiä!

1. Siirry Unibetille.
2. Aseta 1€ panos Suomelle viiden maalin tasoituksella
3.  Jos Suomen johto pitää saat 50€!