Mestarien liigan loppuottelu Manchester Cityn ja Chelsean välillä pelataan joko Lontoossa tai Lissabonissa, kertoo ESPN.

Tällä hetkellä virallinen finaalipaikkakunta on Istanbul, mutta sen odotetaan vaihtuvan Turkin pääkaupungin kehnon koronatilanteen takia. ESPN:n mukaan Euroopan jalkapalloliitto UEFA tiedottanee uudesta paikkakunnasta viimeistään tiistaina.

Lontoon Wembley-stadion on tiettävästi UEFA:n ykkösvaihtoehto uudeksi finaalinäyttämöksi, mutta Ison-Britannian tämänhetkiset koronasäädökset hankalottavat pelin viemistä sinne. Otteluun on saapumassa yhteensä noin 2 000 UEFA:n työntekijää, sponsoria ja tv-yhtiöiden työntekijää, mutta heidän olisi nykyisten koronasääntöjen mukaan oltava karanteenissa kymmenen päivää. UEFA, Englannin jalkapalloliitto ja brittihallitus jatkavat kuitenkin yhä neuvotteluja.

UEFA:n on lähes pakko etsiä uusi paikkakunta loppuottelulle, sillä Turkki on koronatilanteensa takia brittihallituksen punaisella listalla. Matkustamista maahan ei suositella, ja sieltä Britanniaan palaavien on oltava lentokentällä karanteenissa kymmenen päivää. Sama koskisi myös englantilaisia finaalijoukkueita.

Portugali taas on Ison-Britannian vihreällä listalla, joten maiden välillä voi matkustaa joutumatta karanteeniin.

Loppuottelu pelataan lauantaina 29. toukokuuta.