ESPN: PSG aikoo tehdä jättihankinnan Valioliigasta, mikäli Kylian Mbappé ei allekirjoita jatkosopimusta

© Kuva: Getty Images

Paris Saint-Germainilla on varasuunnitelma, mikäli Kylian Mbappé ei allekirjoita seuran kanssa uutta jatkosopimusta, kertoo ESPN.

Lähteen mukaan PSG:n urheilutoimenjohtaja Leonardolla on tehnyt pelaajalistan, joista se aikoo värvätä korvaajan ranskalaistähdelle, jos jatkosopimusneuvottelut eivät etene odotetulla tavalla.

Listalla on ainakin Liverpoolin tähtihyökkääjä Mohamed Salahin nimi. 28-vuotias Salah on edustanut Liverpoolia edellisen neljän kauden ajan ja hänen sopimuksensa loppuu kesällä 2023.

PSG-leirissä ollaan luottavaisia sen suhteen, että Salah on kiinnostunut uusista haasteista voitettuaan Liverpoolissa jo sekä Valioliigan mestaruuden että Mestarien liigan.

Transfermarktin mukaan Salahin siirtomarkkina-arvo on 110 miljoonaa euroa, joten PSG:n tulisi pulittaa seurahistorian kolmanneksi eniten hänet saadakseen.

Täysin poissuljettu vaihtoehto ei ole kuitenkaan se, että seurojen välillä nähtäisiin yksi jalkapallohistorian kaikkien aikojen suurimmista pelaajavaihtokaupoista – Mbappé kun on kiinnostanut Liverpoolia jo vuosien ajan.


Suomi johtaa Belgiaa vastaan 4-0! Jos johto pitää saat eurolla viisikymppiä!

1. Siirry Unibetille.
2. Aseta 1€ panos Suomelle neljän maalin tasoituksella
3.  Jos Suomen johto pitää saat 50€!