Suomen Cup: Lohkotilanteet, otteluohjelma, tulokset

HJK – KuPS: Cupin finaalissa parhaat vastakkain

Suomen Cup
HJK – KuPS
Lauantai 08.05. klo 15:00

HJK ja KuPS ehtivät jo viime viikonloppuna ottamaan yhteen Veikkausliigan merkeissä, ja lauantaina on vuorossa tämänvuotisen Suomen Cupin finaali. Viime viikonlopun kohtaaminen oli tiukka, ja siitä saa evästystä myös finaaliotteluun. Vastakkain on kaksi alkuvuoden parasta suomalaista jalkapallojoukkuetta, joten siinä mielessä finaalissa pelaavat oikeat joukkueet.

Toni Koskela saa ennen finaalia hyviä uutisia kokoonpanorintamalta, sillä avaukseen on koko ajan enemmän tunkua. Laadukas ja laaja pelaajamateriaali puhuu Klubin puolesta. Kuopion ottelussa viikko sitten maalipaikat jäivät kuitenkin melko vähiin – jos jompikumpi olisi ansainnut ottelusta voiton, se olisi ollut HJK. Tähän otteluun ei Klubi saa kuin lokaatioon perustuvan kotiedun, sillä katsojia Cupin finaaliin ei pystytä viranomaismääräysten vuoksi ottamaan.

KuPS oli Klubi-ottelussa viime viikonloppuna hyvä ja avausottelun onnahtelu Interiä vastaan voidaan ainakin osaksi laittaa huonon kentän piikkiin. Simo Valakari on näille leveysasteille kova valmentaja ja kuopiolaisten peli on pääosin ollut mallikkaassa kuosissa koko alkuvuoden. KuPSilla on kova nälkä Cup-pokaalia kohtaan, sillä edellisen kerran kuopiolaiset ovat nostaneet pyttyä vuonna 1989.

Lyö vetoa ottelusta:

Ottelun voittajakertoimet vaikuttaisivat olevan kohdallaan, eikä niiden suhteen vetoja voi suositella. Ei olisi mikään ihme, jos lauantaina nähtäisiin maalimäärän suhteen vähäeleinen matsi viime viikonlopun lailla. Vetosuositus on viihdeveto-luokkaa: Ottelussa alle 2.5 maalia kertoimella 1,72.

tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on ensitalletuksesta peräti 200%. Myös toisella talletuksella saat etuja!

Lunasta n tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 150 euron talletuksella 300€ pelirahaa.