Internet ei unohda, niinhän sitä sanotaan. Nyt fraasin sai kokea tuntuvasti Chelsean naisjoukkueen tähtipelaajiin lukeutuva australialainen Sam Kerr. Karma iski takaisin, kun Chelsea taipui sunnuntaisessa Mestarien liigan loppuottelussa Barcelonalle tylysti numeroin 0-4, kaikkien maalien synnyttyä jo avausjaksolla.

Ei kestänyt kauaa, ennen kuin Twitteristä kaivettiin esiin Kerrin lähes päivälleen kaksi vuotta vanha twiitti. Siinä hyökkääjä pilkkasi Barcelonaa, joka oli juuri hävinnyt ensimmäisen Mestarien liigan loppuottelunsa Lyonia vastaan maalein 1-4.

– Ja tämäkö on kilpailullista…, Kerr kirjoitti tuolloin.

Sam Kerr

@samkerr1
Aaand this is competitive ... 👀

27-vuotias Kerr sai luonnollisesti Barcelonan sunnuntaina järjestämän murskavoiton jälkeen samalla mitalla takaisin. Englannin Superliigan maalikuningattaruuden voittanut Kerr sai nyt itse pohtia, kuinka kilpailukykyinen Chelsean joukkue finaalissa oli. Alla pari esimerkkiä siitä, kuinka Kerrin sanoja syötettiin hänelle takaisin.

Lau² 🍀

@_MissLau_

Sam Kerr

@samkerr1
Aaand this is competitive ... 👀
🤫

ana ⓟ

@avantifcb

Sam Kerr

@samkerr1
Aaand this is competitive ... 👀
idk, you tell us

Lyon oli voittanut Mestarien liigan viisi vuotta putkeen, mutta eilen Barcelonasta tuli kilpailun ensimmäinen espanjalainen mestari – ja samalla ensimmäinen seura Euroopassa, joka on voittanut sekä naisten että miesten Mestarien liigan.

Barcelonan kausi on ollut liki täydellinen, sillä se on hävinnyt vain kaksi ottelua: Mestarien liigan pudotuspeleissä Manchester Citylle (meni otteluparissa yhteismaaleilla jatkoon) ja Espanjan Supercupin finaalissa rankkareilla Atléticolle. La Ligassa Barcelona on voittanut kaikki 26 otteluaan, ja mestaruus on jo varmistunut. Barcelonan Jenni Hermoso jakoi kuudella maalillaan Mestarien liigan maalitilaston voiton yhdessä Chelsean Fran Kirbyn kanssa.