Juventuksen tiimalasissa käy hiekka vähiin – eurohaaveet saattavat kariutua lopullisesti sunnuntaina

© Kuva: Getty Images

Serie A:n mestari on tällä kaudella Internazionale, se on jo varmaa. Taistelu sarjan kärkipäässä käy kuitenkin muitten asioitten, ennen muuta europeleihin oikeuttavien sijoitusten suhteen edelleen kuumana. Atalanta ja AC Milan jakavat nyt kakkospaikan 75 pisteellä, niiden perässä tulevat Napoli (73p) ja Juventus on (72p).

Kauaa ei tämänkään suhteen välttämättä tarvitse arpoa – tuttu mestari Juventus saattaa pudota kelkasta sunnuntaina. Vanhan Rouvan on tuolloin voitettava jo mestariksi kruunattu milanolaisryhmä, mikäli Napoli onnistuu kaivamaan täyden potin vieraspelistään Fiorentinaa vastaan.

Mikäli Atalanta ja Milan voittavat viikonlopun ottelunsa, ovat ne molemmat jo varmuudella europeleissä – kummatkin ovat voitolla keskinäisissä otteluissa Juventuksen kanssa, ja tämä suhde on Serie A:n kohdalla ratkaiseva.