© Kuva: Juha Tamminen

KuPS – HJK: KuPSilla hankala alkuohjelma

Veikkausliiga
KuPS – HJK
Sunnuntai 02.05. klo 18:30

KuPS on tällä kaudella eräs vahvimmista HJK:n haastajista Veikkausliigassa. Joukkueet kohtaavatkin pian Suomen Cupin finaalissa. Todella vahvalla miehistöllä operoiva HJK on suuri mestarisuosikki ja mikä tahansa muu sijoitus olisi seuralle jättimäinen pettymys. Sunnuntainen vieraspeli Kuopiossa kertoo paljon, missä tällä hetkellä mennään.

Molemmat ehtivät jo viime viikonloppuna ottaa varaslähdön Veikkausliigaan. KuPSin esitys Interiä vastaan oli melkoisen puolivillainen, mutta osaksi huonon suorituksen voi laittaa kehnokuntoisen kentän piikkiin: Turussa nurmi oli kuin kovapanosammuntojen jäljiltä. Kotona Simo Valakarin miehistö päässee paremmin pelin päälle. Joukkueen talvikausi oli todella vahva, eikä tappioon Interille kannata ylireagoida.

HJK kaatoi avauksessa Hongan lukemin 4-2. Varamiehinen alakerta oli ottelussa koetuksella, mutta ylöspäin Klubi oli odotetun vahva. Klubin hyökkäys on Veikkausliigan oloihin niin kova, että nykykunnossaan se tulee tekemään tuhoja monelle vastustajalle. Muutama peluri on palannut Klubin treenivahvuuteen – penkkihän joukkueella on harvinaisen laadukas näille leveysasteille.

Lyö vetoa ottelusta:

Klubi on poissaoloistaan huolimatta ottelussa suosikki ja pääsee myös vetokuitille. KuPS kohtaa kovat vastukset heti kauden alkuun, mutta jatkossa taival helpottuu. Vetosuositus on HJK voittaa ottelun kertoimella 2,40.