La Liga -mestaruus ei aivan pieni asia – Luis Suárezin ääni murtui haastattelussa: ”Barcelona ei arvostanut minua”

© Kuva: Getty Images

La Ligan mestaruutta juhlitaan tänä iltana Atlético Madridin leirissä. Real Valladolidia vastaan pelatun ratkaisuottelun tasoitusmaalin iskeneen Luis Suárezin haastattelun pelin jälkeen kertoi, miten isosta asiasta oli kyse.

Uruguaylainen ei ole aivan ensimmäistä kertaa urallaan juhlimassa isoa voittoa, mutta varsinkin hänen kiitäessään perhettään, ja mainitessaan asioita viime vuosilta, hänen äänensä murtui liikutuksesta.

Suárez siirtyi Rojiblancosiin jokseenkin sensaatiomaisesti viime syksynä Barcelonasta. Vaikka Kataloniaan jäi muun muassa läheisiä ystäviä, ei 34-vuotiaalla itse seuraa ole ikävä.

– Barcelona ei arvostanut minua… he aliarvioivat minut, ja Atlético avasi ovensa antaakseen minulle mahdollisuuden. Tulen olemaan ikuisesit kiitollinen tälle seuralle sen minulle osoittamasta luottamuksesta.