Lähde: Perparim Hetemajn ura jatkumassa Serie A:ssa?

© Kuva: Getty Images

Perparim Hetemajn komealle uralle Serie A:ssa ei löydy Suomesta vertailukohtaa. Harvassa ovat muutkin pohjoismaalaiset, jotka voivat yhtä pitkällä uralla Italian pääsarjassa ylpeillä.

34-vuotias Hetemaj pelasi Serie A:n päätöskierroksella jo 300. ottelunsa sarjassa. Hetemajn joukkueen Beneventon kausi päättyi kuitenkin sarjasta putoamiseen, ja samalla päättyi myös keskikenttäpelaajan sopimus.

Huhujen mukaan näyttää kuitenkin siltä, että kokeneen suomalaisen ura saattaa jatkua pääsarjatasolla edelleen. Hetemajn lähtöä Beneventosta pidetään jo täysin selvänä. Tutto Calciomercato 24 -sivuston mukaan Serie A:han noussut Salernitana on lähellä sopimusta Hetemajn kanssa. Keskusteluja kerrotaan käydyn jo jonkin aikaa. Sivusto kertoo, että sopimus voi vahvistua jo muutamien tuntien kuluttua.

Toisten lähteiden mukaan sopimus vahvistuu kuitenkin vasta sen jälkeen, kun Salernitanan omistajuuskysymykset ovat saaneet lainvoiman. Joka tapauksessa monet italialaislähteet kertovat jo Salernitanan kiinnostuksesta Hetemajta kohtaan.

Mikäli siirto toteutuu, tulisi Salernitanasta Hetemaj neljäs seura Italiassa. Aiemmin hän on edustanut Bresciaa, Chievo Veronaa ja Beneventoa.

Joko nyt HSV? ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️