Manchester Unitedin tähtihyökkääjä järkyttyi kuultuaan Superliigasta: ”Tämä ei voi olla totta”

© Kuva: Getty Images

Manchester Unitedin hyökkääjä Edinson Cavani ei ollut uskoa silmiä ja korviaan, kun hän sai tietää, että hänen työnantajansa ja 11 muuta suurseuraa ovat perustamassa Euroopan Superliigan.

12-jäseninen jättiseurojen joukko ilmoitti viime kuussa, että ne lähtevät perustajiksi suljettujana sarjana toimivaan Superliigaan, joka korvaisi niiden joukkueiden osalta Mestarian liigan. Hanke kuopattiin kuitenkin vain pari päivää virallisen julkistamisensa jälkeen, kun seura toisensa jälkeen vetäytyi siitä kovan ulkoisen paineen ja kritiikin alla.

Manchester Unitedin omistajat, Glazerien perhe, olivat jo entuudestaan seuran kannattajien epäsuosiossa, ja viime aikoina fanit ovat protestoineet heitä vastaan sankoin joukoin.

Cavanin, 34, mielestä Superliiga oli kauttaaltaan mätä idea.

– Kun Superliiga julkistettiin, sanoin itselleni, ”Tämä ei voi olla totta. Jos tämä toteutuu, mitä voimme odottaa seuraavaksi?” kommentoi Cavani Dos De Puntalle.

– En ole yhtään samaa mieltä siitä, en ole sen puolella. Vaatimattomammilta joukkueilta ei saa riistää mahdollisuutta pelata Mestarien liigassa.

– Keskisuuret seurat eivät saa lakata unelmoimasta isojen kanssa kilpailusta. Näiltä seuroilta ja niiden kannattajilta ei saa riistää sitä mahdollisuutta.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.