Moshtagh Yaghoubi hölmöili itselleen Veikkausliiga-kauden ensimmäisen punaisen kortin

© Kuva: Juha Tamminen

Veikkausliiga-kauden 2021 ensimmäinen punainen kortti nähtiin perjantaina, kun HIFK:n keskikenttäpelaaja Moshtagh Yaghoubi otti kaksi keltaista korttia entisen seuransa SJK:n vieraana.

”Mosa” sai ensimmäisen varoituksensa 69. minuutilla kaadettuaan Pyry Hannolan. Toinen keltainen nähtiin vain viitisen minuuttia myöhemmin, heti HIFK:n johtomaalin jälkeen.

Aldayr Hernández puski vieraat vapaapotkusta johtoon ja HIFK tuuletti osumaa usean pelaajan voimin sivurajan läheisyydessä. Mosa keskittyi kuitenkin näyttelemään käsimerkkejä kentän ulkopuolelle, ilmeisesti SJK-väen suuntaan. Hän nosti oikean nyrkkinsä ilmaan ja löi vasemman kämmenensä oikean käden haiuksen päälle. Käytännössä merkitys on sama kuin keskisormen näyttämisellä.

HIFK:n pelaajien palaillessa kenttäpuoliskolleen erotuomari juoksi Mosan kiinni ja antoi hänelle toisen keltaisen kortin. Hetkeä myöhemmin Jake Jervis puski kulmapotkusta loppulukemiksi 1-1.

Ottelun jälkeen Ruudun selostaja Toni Lönnroos kysyi HIFK:n kapteeni Sakari Mattilalta, mitä ulosajoon johtaneessa tilanteessa oikein tapahtui.

– Joo, kyllä mä tossa vähän juttelin tuomareiden kanssa, että mitä siinä oli. Kyllähän siinä jotain varmaan on, et ei sitä nyt muuten tommosta tuu, mutta en ite nähnyt, niin en voi kommentoida enempää. Harmi silleen. Tehtiin vähän vaikeeks.

SJK:n puolustaja Niko Markkula vaikutti haastattelussa kuittailevan Yaghoubille.

– En mä itse asiassa tiedä, mistä Mosa sai sen punaisen loppupeleissä, mutta… Aika klassista taas.

Samaan aikaan pelatussa ottelussa Honka voitti KTP:n vieraissa 3-1.

Voit katsoa Ruudun videon Yaghoubin ulosajosta alla näkyvästä linkistä tai TÄÄLTÄ.


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004