Neymar kertoi tulevaisuuden toiveistaan: ”Haluaisin pelata Cristiano Ronaldon kanssa”

© Kuva: Getty Images

Viime lauantaina saatiin isoja jalkapallouutisia, kun brassitähti Neymarin pitkä, vuoteen 2025 ulottuva jatkosopimus Paris Saint-Germainin kanssa julkaistiin. Se pani pisteen spekulaatioille Neymarin mahdollisesta paluusta Barcelonaan.

Nyt Neymar on antanut haastattelun englantilaiselle GQ Stylelle. Hän kertoo jalkapalloilijan ammatin olleen unelmansa lapsuudesta lähtien, ja taitojen tulleen jo varhain esiin.

– Olin hyvin kuuluisa jo kuusi kuukautta sen jälkeen, kun olin aloittanut pelaamisen, Neymar kertoi.

Neymar tunnetaan iloisena ja hyväntuulisena joukkuekaverina, joskin kentällä tunteet välillä leimahtavat. Ottelupäivän rituaalikseenkin hän kertoo sen, kuinka hän yrittää tartuttaa hyvää tuultaan muihinkin.

– Kun pelaamme kotona Parc des Princesillä teen tiettyjä juttuja kotona ennen peliä, ja kuuntelen musiikkia huoneessani. Kun saavun stadionille, yritän vain olla hyvä tyyppi, saada kaikki nauramaan ja levittää hyviä vibroja luodakseni joukkueeseen parempaa ilmapiitiä.

29-vuotias Neymar on ehtinyt voittaa urallaan läjäpäin liigamestaruuksia ja cup-pokaaleja niin Brasiliassa, Espanjassa kuin Ranskassakin, ja päälle kertaalleen sekä Copa Libertadoresin että UEFA:n Mestarien liigankin. Tavoitteita loppu-uran ajaksi silti vielä riittää.

– Haluan voittaa MM-kultaa. Se on ollut aina urani suurin unelma. Haluan kuitenkin voittaa myös kaikki pokaalit PSG:n kanssa: Mestarien liigan ja Ranskan cupin.

– Olen melkein 30-vuotias ja olen pelannut hyvän uran, mutta henkilökohtaisella tasolla haluan saada kaksi lasta lisää, antaakseni pojalleni Davidille sisaruksia, Neymar väläytti yksityisempää puoltaan.

Mielenkiintoinen yksityiskohta haastattelussa on sekin, että Neymar esitti varsin mielenkiintoisen pelikaveritoiveen.

– Haluaisin pelata Cristiano Ronaldon kanssa, koska olen jo pelannut mahtavien pelaajien, kuten Lionel Messin ja Kylian Mbappén kanssa. Cristianon rinnalla en kuitenkaan ole vielä pelannut, Neymar heitti.

Lähde: AS


Suomi johtaa Belgiaa vastaan 5-0! Jos johto pitää saat eurolla viisikymppiä!

1. Siirry Unibetille.
2. Aseta 1€ panos Suomelle viiden maalin tasoituksella
3.  Jos Suomen johto pitää saat 50€!