Norwichissa pidetään sormet ristissä Teemu Pukin EM-kisahaaveen puolesta – ”Olisin varovaisen optimistinen”

© Kuva: Getty Images

Norwichin päävalmentaja Daniel Farke on antanut päivityksen Huuhkajien tähtihyökkääjän Teemu Pukin loukkaantumisesta.

Seura kertoi aiemmin tällä viikolla, että Pukki, 31, kärsii tällä hetkellä nilkan nivelsidevammasta. Suomalaisittain uutinen tuli erittäin huolestuttavaan väliin, sillä Huuhkajat pelaa noin kuukauden päästä historiansa ensimmäistä kertaa EM-kisoissa.

Suomen päävalmentaja Markku Kanerva kommentoi Palloliiton tiedotteessa, että uskoo ykköshyökkääjänsä olevan kunnossa turnausta varten.

– Hoito-ohjelma ja toipuminen on aloitettu jo ja kaikki tähtää siihen, että Teemu Pukki on täydessä pelikunnossa, kun EM-kisat alkavat, Kanerva totesi.

Farke ei puolestaan uskaltanut luvata, että Pukki kuntoutuisi kisoihin mennessä, mutta hän toivoo parasta.

– Teemu Pukin tapauksessa on hieman liian aikaista sanoa [pelaako hän kisoissa]. Suomen kanssa EM-kisoissa pelaaminen on ollut aina hänen unelmansa, sanoi Farke Norwichin sivujen mukaan.

– Olisin varovaisen optimistinen, mutta tästä on vielä liian aikaista puhua. Me pidämme sormet ristissä hänen puolestaan.

Norwich on jo varmistanut Englannin Mestaruussarjan voiton ja nousun Valioliigaan, mutta sillä on vielä lauantaina kauden viimeinen sarjaottelunsa, Barnsleyä vastaan. Pukki ei luonnollisesti ole Norwichin kokoonpanossa, mutta Farke sanoi, että suomalaishyökkääjä matkustaa joukkueen mukana peliin vastaanottamaan mestaruuspokaalin.

Pukki on jo kolmatta kautta peräkkäin Norwichin paras maalintekijä. Hänen saldonsa kuluvalta sesongilta on 42 ottelua, 26 osumaa ja neljä maalisyöttöä.


Suomi johtaa Belgiaa vastaan 4-0! Jos johto pitää saat eurolla viisikymppiä!

1. Siirry Unibetille.
2. Aseta 1€ panos Suomelle neljän maalin tasoituksella
3.  Jos Suomen johto pitää saat 50€!