Karmaiseva uutinen: Teemu Pukki useita viikkoja sivussa loukkaantumisen takia – Markku Kanervalta huojentava kommentti

© Kuva: Getty Images

Norwichin ja Huuhkajien tähtihyökkääjä Teemu Pukki kärsii tällä hetkellä nilkan nivelsidevammasta. Kuntoutuminen loukkaantumisesta vie aikaa, mutta Huuhkajien päävalmentaja Markku Kanerva uskoo Pukin olevan silti pelikunnossa kesäkuussa alkavissa EM-kisoissa.

Pukki joutuu jättämään Norwichin viimeisen sarjaottelun Barnsleya vastaan väliin vamman takia. Toipuminen vammasta vie Palloliiton tiedotteen mukaan joitakin viikkoja. EM-kisojen avauspotkuun on aikaa enää reilu kuukausi. Suomi pelaa Tanskaa vastaan Kööpenhaminassa 12. kesäkuuta.

Kanerva on kuitenkin luottavainen, että Pukki saadaan pelikuntoon ennen EM-lopputurnausta.

– Uskomme, että Teemu on EM-kisoissa pelikunnossa. Hoito-ohjelma ja toipuminen on aloitettu jo ja kaikki tähtää siihen, että Teemu Pukki on täydessä pelikunnossa, kun EM-kisat alkavat, Kanerva totesi Palloliiton nettisivuilla.

Pukki on tehnyt tällä kaudella Englannin Mestaruussarjassa 26 maalia, ja hän on maalipörssissä toisena Brentfordin Ivan Toneyn jälkeen.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.